Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: N560 a MMC plus

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Funguji v n560 karty MMC plus nebo jen ty ne-plus ? Konkretne jde o kartu transcend 4GB

    http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=60244

    Zajimave je, ze karta stejne kapacity a od stejneho vyrobce ale SD format stoji o 50% vice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Tahle karta v N56O funguje, jeden znamy ji ma. Jinak MMC "plus" v Looxovi normalne funguji - aspon vsechny, co jsem zatim zkousel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    OK. Dik :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    78

    Bude mi tahle karta fungovat 100% i na N520 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    Ma niekto skusenosti s A-DATA Multimedia Card Turbo Plus 200x 4GB a jej kompatibilitou s n560?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Mam ji ("ADATA Turbo MMCplus 4GB 200x") v N560 nekolik mesicu a funguje normalne.
    (Nechtel jsem kupovat ADATA, ale v te dobe jsem zadnou jinou 4GB MMC nemohl najit. Nicmene funguje naprosto bez problemu, nikdy se mi na ni nic nesmazalo a Loox jde vzdycky napoprvé zapnout).

    ...koukam, ze tu zacinam fungovat jako zkusebna karet
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od yndor
    Mam ji ("ADATA Turbo MMCplus 4GB 200x") v N560 nekolik mesicu a funguje normalne.
    (Nechtel jsem kupovat ADATA, ale v te dobe jsem zadnou jinou 4GB MMC nemohl najit. Nicmene funguje naprosto bez problemu, nikdy se mi na ni nic nesmazalo a Loox jde vzdycky bez problemu zapnout).

    ...koukam, ze tu zacinam fungovat jako zkusebna karet
    Dikes
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-08-2010, 11:58
  2. sms - SE 610 a n560
    Od milos797 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-02-2007, 09:08
  3. n560 a wm 6?
    Od kamzikjardo_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 16:13
  4. FS N560 + car kit
    Od brona_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 18:53
  5. N560
    Od julda_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-07-2006, 15:00