Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nahrani zpět WM na 3970

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Zdravim
    Potřebuju nahrat zpět windovs mobile na svoji 3970 mam zalohu jsou to 3 soubory "asset image" "saved bootldr" "wince image" nejsem si na 100% jisty kery tam nahratž prvni a jak se to děla přez CF kartu to by bylo asi lepši moc vam dik kdyby nědko udělal pěknej postup
    Dyštak sorry jestli to tu už bylo!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Prosíím potřebuju s tim pomoct zřejmě mam nakou špatnou zalohu nebo co když dam ten booater a dam z CF katy na bootovat tak mi to napiše.. (vic obrazek) nejsu si schopnej s tim poradit jestli je špatně ta zaloha tak neměl by někdo prosim tu spravnou nakej vlastnik tohodle výbornyho stroje i když ne nejnovějšiho dik za pomoc snad se někdo ozve :sarcastic:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00202295_kruci_iNY.jpg 
Zobrazení: 30 
Velikost: 35.1 KB 
ID: 6129  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Prosimvas nema někdo obraz te rom?? dyštak mi ho prosim pošlete na icq moc dik celkem bych to ted potřeboval )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Ok takže sem to skusil přez seriovej kabel a poslal jsem tam "wince image" celé to proběhlo v pohodě na konec se vypsalo to


    ser_con
    serial console at your service...
    boot> load root
    partition root is a jffs2 partition:
    expecting .jffs2 or wince_image.gz.
    After receiving file, will automatically uncompress .gz images
    loading flash region root
    using ymodem
    ready for YMODEM transfer...
    7DFEC454A92B6D230873645E35B511BE
    013E4909 bytes loaded to A0000400
    img_size is not a multiple of 4 -- are we sure that's OK?
    Looks like a gzipped image, let's verify it...
    Looks like a gzipped image, let's verify it...
    Verifying gzipped image
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................
    .................................................. ..............................

    verifyGZipImage: calculated CRC = 0xF75E18E4
    verifyGZipImage: read CRC = 0xF75E18E4
    img_size is too large for region: 01F80000
    img_size is too large for region: 01F80000
    img_size is too large for region: 01F80000
    boot> boot
    booting jffs2...
    booting boot/zImage from partition >root<
    Scanning all of flash for your JFFS2 convenience. Est Time: 6-12 seconds!
    build_list: max = 01F7FFBC
    ...
    dir entries = 0000126B
    frag entries = 00004
    +4 increments = 00000000
    +file_offset increments = 000071A4
    loaded file of size = 0x000AC4F8 at location 0xA0008000
    kernel partition base A0008000
    kernel_magic=E1A00000
    kernel_region_words[9]=016F2818
    Linux ELF flash_imgstart=50040000 size=01F80000 dest=A0000000 offset=00008000
    MMU Control=00000079
    MMU PIDVAM=00000000
    Skipping kernel copy by request.
    A0008000: E1A00000
    A0008004: E1A00000
    A0008008: E1A00000
    A000800C: E1A00000
    A0008010: E1A00000
    A0008014: E1A00000
    A0008018: E1A00000
    A000801C: E1A00000
    A0008020: EA0000
    A0008024: 016F2818
    root_filesystem_name=ramdisk
    Grabbed linuxargs, argc = 00000001
    Using mach_type 000000CB
    setting boot parameters to
    noinitrd root=/dev/mtdblock1 init=/linuxrc console=ttySA0
    Making core tag at A0000100
    Making cmdline tag at A0000114
    Making mem32 tag at A00001D4
    command line is: mtdparts=ipaq:0x00040000@0x00000000(bootldr)ro,0x0 1F80000@0x000
    40000(root),0x00040000@0x01FC0000(asset) noinitrd root=/dev/mtdblock1 init=/lin
    uxrc console=ttySA0 rootfstype=jffs2
    Disabling LCD controller
    linuxEntryPoint=A0008000
    Booting Linux image
    Uncompressing Linux............................................ done, booting th
    e kernel.


    a to byl konec v PDA mi stale šlape linux nevite někdo kde prosim dělam chybu??? dik snad do tedle diskuze nebudupřispivat jen ja (
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    26

    Možná tomu úplně nerozumím, ale chceš běžnou ROMku WM2003 pro tento model?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    On uz to vyresil!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Jo dik hoši ja tu nak neměl čas napsat ale dalo mě to zabrat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. MONX je zpět na XDA .... wow
    Od bartCZ_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-11-2009, 20:44
  2. Hermes wm6 - zpet na wm5
    Od stoupa88 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-03-2007, 23:45
  3. Rychle prepnuti TT6 do 2D a zpet
    Od vladas_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-02-2007, 06:53
  4. Je možné se vrátit z PocketPC 2003 (iPAQ 3970) zpět na PocketPC 2002?
    Od PaTER_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 20:42