Co si vybrat ze sučasné nabídky navigačních software pro navigaci po ČR?
Co si vybrat ze sučasné nabídky navigačních software pro navigaci po ČR?
Po skusenostiach by som bral Tom Toma, ale co potom s mapami? My slovaci mame asi jedny z mala taky problem - zmapovane mesta tak po Žilinu (okolo 100 000 obyvatelov) a koniec, mensie mesta ani niesu poriadne vyznacene. Co riesi iGo. Ale zase iGo ma svoje muchy. No a clovek sa ma rohodnut!!!
Vyhody a nevyhody jsou napsany u jednotlivych diskuzi.
Takze rychla odpoved - bez debaty TomTom
BeOnRoad je stale nekvalitni
Dynavix je zombie, u ktere nikdo nevi, zda bude vyvoj pokracovat
iGo - ma sve vyhody, ale po nekolika spatnych zkusenostech mu moc neverim. Navic jeho hlasova navigace, byt nyni trochu vylepsena, mi prijde stale docela odflaknuta... A ja bez hlasove navigace jezdit nechci![]()
no jo, Tom tom 6 se mi na N560 naprosto otřesně trhá...
Tak pouzijte TT5 a kupte si k nemu aktualni mapy PL-CZ-SK-HU 660.
Já hlasuju pro iGo, problémy s ním nemám a zvláště ve verzi 2006SE (hlídání radarů apod.) mi přijde super. Popsal jsem na toto téma kilobajty textu, takže kdyžtak odkážu na můj blog http://birdie.porcus.cz (doufám, že link nevadí, pokud ano, můžu to poslat přes PM).
Obrovská nevýhoda iGo je však to, že se musí spouštět z originální karty :-(
A co Destinator 6.1.1 ??? Po poslední aktualizaci map před několika týdny Navteq pokrývá 100% silnic nejen v Česku, ale i Slovensko, Pl ,HU atd... A jako navigace samotná je naprosto v pohodě srovnatelná s TT 6 i IGO a jinými...
Bohužel k TomTomu je potřeba mít papírový autoatlas 1:100 000, ručně trasu překontrolovat a vnutit mu body, kudy člověk chce jet, jinak najde TomTom trasu sice o 1 minutu kratší, než iGO, zato však o 30 km delší...Původně odesláno od RStein
A hláška "Odbočte DOLEVA na kruhovém objezdu" je u TomToma fakt skvělá...
Zcela jasně řečeno, kam máš na kruháči jet. Žádný vykecávání jako u iGa. Navigace je pro řidiče a snad každý ví jak se na kruháči chovat.:yes:Původně odesláno od Docent
Bohužel 660 už nejsou aktuální, od té doby vyšlo 675 a 680 a obávám se, že 660 bylo poslední co vyšlo zároveň pro TT5 a TT6.Původně odesláno od RStein