Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Mapy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    Před koupením bych se chtěl zeptat, jestli nejsou nějaké problémy s překlápěním mapy navigace na M700? Myslím tím, mezi displejem na výšku a na šířku? Také by mne zajímalo, když budu mít zakoupeny dva kusy M700, jestli můžu nakopírovat mapu do každého z nich. Je to nějakým způsobem omezeno v kolika přístrojích může makat jedna zakoupená mapa? Díky, jsem zatím začátečník :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    Když si zakoupíš nějakou mapu, tak to máš v licenčních podmínkách při koupi, za jakých okolností je použití mapy legální. Licenční podmínky může mít každý dodavatel map, resp. navigačních softů jiné.
    Co se týká překlápění displeje, tak navigační softy nereagují na vysunutí klávesnice, musíš je mít přímo nastavené (odzkoušeno na Tomtom a I-go) pro spuštění naležato nebo nastojato.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2003
    Příspěvků
    15

    Ahoj,
    TomTom se po vysunutí klávesnice v poho překlopí :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    156

    Vysouvat klavesnici, kdyz to mam v drzaku na okne? Asi mas nejakej specialni :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Softwarově překlopit (např. M-Desk) a pak pustit TomToma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    156

    To je jasny, jen me zarazilo, jak chce vytahovat tu klavesnici :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mapy do tom tom 6.
    Od fox.vwgolf v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-12-2007, 22:09
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 16:11
  3. Mapy.cz - kterým browserem se otevřou mapy?
    Od hotovyrado_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 19:56
  4. Jak na mapy.cz ?
    Od dansafe_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-08-2006, 20:29