Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Soft klávesnice

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    43

    Poraďte kde mám stáhnout nějakou dobrou freeware softwarovou klávesnici, abych mohl třeba narychlo napsat sms na velkých tlačítkách a nemusel vytahovat stylus. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    43

    Ta vypada naprosto dokonale, akorat ma jedinou chybu a to ze mi nefunguje na A 701, nainstaluju ji a a kdyz pak pri psani dam prehodit klavesnici, tak v nabidce je a pote co na ni kliknu tak se nic nestane a zustane mi tam standartni mala klavesnice. mam R45 s ceskou lokalizaci od Sunnysoftu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkus udělat SR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nepomůže, zkoušel jsem to taky, klávesnice je v nabídce, je možné ji najít i v procesech, ale prostě se nezobrazí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ja používam HIkeyboard 1.2 a je to funkčné. Mám R45.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    43

    a kde to lze stáhnout? dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    46

    Vybrat už si ráčejí sami jemnostpane nebo za něj mám jít i kliknout na myš ?

    http://www.google.com/search?q=HIkeyboard
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    43

    kliknout už jsem dokázal, ale výsledek je stejný! když při psaní sms dám přepnutí na HIkeyboard, tak se nic nestane. akorát když ´tuknu na ikonku v nabídce programy, tak se mi klávesnice zobrazí, můžu na ni psaát, ale to je vše, ale text se nikam neukládá ani nevkjládá, napadá mě jestli to nemůže být tou českou lokalizací!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    M66 M66 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    116

    Jo, vsadil bych na tu lokalizaci. U R65 je celkem zajímavý "eKeyboard", ale s velkou lokalizací se prostě nezobrazí. S malou lokalizací je OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    Já bych to neviděl tak zle, r 65, stáhnuta poslední čeština a ekeyboard plně funkční. ale já ho nepoužívám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Zkus udělat SR.
    k PDA Keyboard v.1.0 Light Edition free for Pocket PC, o které se tu bavíme.

    Našel jsem k tomu poznámku, že musí být nainstalována do hlavní paměti, jinak nefunguje.

    Netestováno - zatím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    43

    jestli tím myslíš, nainstalovat to přímo do přístroje a ne na kartu, tak to jsem dal vždy, bez výsledku
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    k HIkeyboard:
    Ja ho používam bežne a pracuje OK so všetkými programami. HIkeyboard som si nainštaloval na HW tlačidlo PDA.
    Postup pri užívaní:
    1. Spustím program, v ktorom chcem písať t.j. Word, excel, SMS a pod.
    2. HW tlačidlom spustím HIkeyboard a napíšem text
    3. Pri použití ľavej dolnej ikony HIkeyboardu sa soft klávesnica vypne a napísaný text sa presunie do pôvodne zvoleného programu.
    Opakujem mám pôvodnú rom R45.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    57

    Keyboard v.1.0 Light Edition free for Pocket PC jsem nainstaloval na kartu a normálně funguje. Je ovšem pravda, že se musí nastavit v setting-input,, ne při psaní sms. Ovšem bez české lokalizace. Připojuji se k názoru, že obě, včetně malé jsou v PDA virem. O velké nebudem mluvit a malá stejně přidá jen jednu twerty klávesnici a bez té se dá žít. Mio je bez lokalizace stabilní a nevím co je SR.
    A 701,R64
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vypnuti soft.klavesnice?
    Od henrys_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-05-2009, 14:11
  2. Soft.klávesnice u MDAIII
    Od loucak v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-09-2007, 07:52
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 19:28
  4. ozVGA & klasicka velka soft. klavesnice?
    Od sith v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2005, 20:19
  5. automaticke vyjizdeni soft. klavesnice
    Od Crusader_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-01-2005, 14:12