Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Registry

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    2

    Zdravím mám menší problém a prosím vás skušené borce o pomoc.
    Jsem novým vlastníkem Mpx 220 a chci si udlat nějaké úpravy v registrech třeba sem našel návod na to jak si zlepšit kvylitu basu u přehrávání hudby a podobné. Stáhnul sem si program regedit a s jeho pomocí jsem to chtěl provést ale když vejdu podle návodu do HKEY_LOCAL_MACHINE tak tam nemám žádnou složku s názvem Audio jak to uvádíte v návodu tak by mne zajímalo co stím??? Mohlo by to být tím že nemám odemknuté registry??? Nemohl by mi někdo poradit jak na to??
    Díky moc za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    V jakém návodu se to uvádí ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Nebyl to návod na úpravu registrů MPx200? Je možné, že MPx220 má lehce jiné registry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    2

    ne je to navod pro mpx 220, je to na mnoho stránkách třeba na smartmanii, na mobilnautu a na par dalsích.
    Vůbec nevím co stím máte s tím někdo nějakou skušenost??
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Parek
    ...je to na mnoho stránkách třeba na smrtmanii, na moblilnautu ....
    To je informace jako stehno :sarcastic: ala název diskuse: Dotaz a text: Nefunguje mi to. Je problém sem dát odkaz na ten návod?
    A ještě k registrům. Pokud nevíš, co děláš, tak se na to raději vy.... A když už máš neukojitelnou touhu se v tom vrtat, tak si před tím udělěj zálohu, aby se v případě, že něco smažeš a nebudeš vědět co, šlo vrátit zpět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    MPx220 používá Win2003SE, onen návod je pro Win2003. nepomůže ti ani vytvoření toho klíče. takže si sežeň nějaký pořádný přehrávač a pošoupej s ekvalizérem.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Přesně tak, funguje to jen MPx200. Ale to se už probíralo mnohokrát právě na na smrtmanii a moblilnautu
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Registry WM6
    Od DLZ v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-09-2007, 11:35
  2. Mpx200 - registry
    Od Gorrdy v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-05-2007, 12:26
  3. registry
    Od Vavroch_ce4you v sekci + Registry
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-10-2006, 13:00
  4. Jak na registry
    Od MMartinek v sekci + Registry
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-08-2006, 21:52
  5. Přístup k registry v C# .NET
    Od datel_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2005, 09:17