Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: HTC P3300 v nabídce Vodafonu

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mají ho pro stálé zákazníky již pod 10tis.Kč To už je dobrá cena :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    fen fen je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    19

    Už mám objednáno. Je to včetně wifi. A vodafoni to tentokrát nezprznili a není integrována rádoby funkce Vodafone Live, tudíž by to mělo být kromě české lokalizace "čisté". Měl by dorazit někdy do konce týdne, tak dám vědět, jak to dopadlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Na jaké pam. kartě je nahraný ten TomTom? Mne se to do dneska nepodařilo zjistit. Nikde nic nevědí
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19

    fen fen je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    19

    Tak ho tu máme. Balení obsahuje. Bednu s telefonem ve které je foník, sluchátka, kapsa na pásek. CD s woknama a activsinkem a otlookem 2000. Pak CD s kompletním českým manuálem a CD s spb gprs monitorem a spb sprite backupem.
    K balení je přiloženo CD s poslední verzí tomtoma 6 + microSD a miniSD 512MB na kterých je na obou tomtom 6 a klasická mapa CZ-SK-HU-PL a major roads of WE. Dále obsahuje přísavkový držák na sklo do auta a autoabíječku.

    Vše se krásně trozjeto, tomtom byl jen třeba zaregistroavat.
    Tato verze je samozřejmě s wifi.

    No je to mazlík a asi teď moc nebudu spát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jestli tomu rozumím dobře, tak jsou k němu dvě paměťové karty? Každá má 512MB?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    fen fen je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    19

    Ano dvě karty, předpokládám že to Vodafone objednal aby se to dalo použít i v jiných komunikátorech a už jsou liní to z krabiček vyndavat. Asi ale nepůjde regnout dvakrát. Tedy druhá karta je na prodej :-).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-11-2008, 20:18
  2. Originální ROM HTC Polaris od Vodafonu
    Od k9nelly_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-04-2008, 18:07
  3. Qtek 9000 v nabídce eurotelu
    Od B@st@rRRd v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 07:50
  4. Smartphone SDA II v nabídce T-Mobile SK
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 21-12-2005, 18:13