Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Upgrade na WM 6

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    17

    Podle tohohle clanku doufam, ze se nekdy dockame
    Kód:
    http://www.mobilmania.cz/default.aspx?server=1&article=1114888
    . Alespon to x51v-cko by mohly povysit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To je sice hezké, co tam píší, ale hlavní věc je to, zda firma připraví ROM upgrade pro svoje zařízení. A s přihlédnutím k tomu, že Dell s PDA (zatím? načas? navždy?) skončil, bych byl spíše pesimista a nic neočekával. Raději být příjemně překvapený, než frustrovaný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    tak nevim...

    http://msmobiles.com/news.php/6110.html

    asi neee, ach jo :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Byl jsi rychlejší, zrovna jsem to sem chtěl dát.

    I kdyby to bylo za peníze, tak to není jako u PC, že Microsoft vydá a vy si koupíte, lhostejno, zda máte PC nebo notebůůk jakékoli značky. U PDA a smartů musí výrobce hw upravit pro to které zařízení. A jak už jsem zde několikrát psal: po neblahých zkušenostech s WM 5 se do toho moc pouštět nebudou. Pro ně je zajímavější začít prodávat nové zařízení za 300-600 USD, než se patlat s update za 30 USD.

    Musíme se s tím smířit a nečekat nečekané.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    mno ono to nevypadalo az tak nerealne, vzhledem k tomu, ze je to vlastne jen jakysi update na WM5.5...ach jo :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No vzhledem k tomu, že i upgrade z WM2003 na WM2003SE byl za prachy, tedy alespoň u looxe 400, tak bych si nedělal iluze.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. upgrade WM 5.0 na 6.0 (6.1)
    Od jacobsen_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-02-2009, 17:06
  2. Upgrade na 420
    Od Richardo_Da_Force v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-03-2006, 06:26
  3. Upgrade
    Od mcalbi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2005, 16:21