Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: tlačítko vs zapnutí BT

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    Lze přiřadit hardwarovému tlačítku zapnutí/vypnutí bluetooth na PDA?
    Případně alternativně - zapnutí BT jakoikonu na obrazovce Today pod SpB pocket plus.

    Díky za případné rady jak na to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Já to řešil namapováním tlačítka a programu CicleBT. Je free, na jedno ťapnutí startuje BT, na další vypne… V sekci freeware je i zde na c4y, poslední verzi lze vygooglit. Instalace programu vytváří soubor *.ink, proto není problém se startem programu kdekoliv, myslím tím varianty launcherů, v Tray atd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    Ď za reakci, zkusím. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nebo můžeš zkusit ozBT - ta ti zapne BT pokaždé, když spustíš zvolenou aplikaci.
    Osobně si myslím, že není BT nutné vypínat - má minimální spotřebu (oproti displeji nebo Wi-Fi).

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Vím, že o tomhle ta diskuze není, ale nedá mi to nereagovat. Třeba pro mne je vypínání BT důležité (a myslím, že pro mnoho dalších lidí taky), protože nemám předplacená neomezená data přes GPRS na telefonu (kde mám BT zaplý trvale), a když bych náhodou zapl nějakou aplikaci připojující se na internet, začne mi to nekontrolovaně stahovat data, což je dost drahé. Proto si myslím, že nejjednoduší cestou, jak tomu zabránit, je, vypínat BT na PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    21

    Kdesi tady byl pro tyto účely doporučován prográmek Wireless PowerToy - ARMV4.exe. Tenkrát jsem ho stáhl a používám - má v sobě funkce pro ovládání BT a WiFi. Po spuštění na PDA se rozbalí do samostatného adresáře a v START - PROGRAM menu pribude polozka Wireless Power Toy - v ni je pak 9 prográmků pro ovládání BT a WiFi, jejich názvy jsou naprosto jednoznačné, takže namapovat na tlačítka - případně dát ikonky BTSwitch nebo WFSwitch do nějakého launcheru a jedním stiskem ZAP, druhým VYP atd. Jo a je to free.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    Zkusil jsem ten jednoduchý CicleBT a už jsem si za těch pár dní i zvykl ho používat na tlačítku (tím myslím návyk proti železné košili ťukat nehtem tu pidiikonku) a perfektní.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. S2U2 a hw tlačítko
    Od Matt_CZE v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-09-2010, 23:37
  2. Tlačítko pro hlasitost
    Od Geo89 v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-12-2009, 20:45
  3. n300 tlačítko
    Od maimonides v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-04-2007, 20:45
  4. Tlačítko start
    Od Lobo_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-06-2006, 10:29