Dají se někde stáhnout ovladače na grafiku pro ?,aby napřiklad PDA dokázalo lépe pracovat s videem ?
Dají se někde stáhnout ovladače na grafiku pro ?,aby napřiklad PDA dokázalo lépe pracovat s videem ?
Grafiku ceho?
Btw. ovladac grafiky ti zrejme pro praci s videem (tedy jeho prehravani, jiny druh prace s videem na PDA asi postrada smysluplnosti) asi stejne nepomuze...dekodovani provadi prakticky vyhradne procesor.
no jen mě to napadlo protože i při přetaktování na 530 mhz se mi video seka uz opravdu nevim co dal dělat vyskoušel sem už snad všechno..
no ale myslim že to muj problém nevyřeší video si běžně konvertuju v Pocket DivX Encoderu kterej je na to určenej...Takže by mělo vše fungovat ještě skusim nahrát TCPMP přímo do paměti PDA a ne na kartu třeba se to zlepší
Tak bohužel ani toto mi nepomohlo uz nevim co udelat jinak
A co napsat, jaké máš zařízení ? Jestli něco s OMAPem, tak nemusí dobře chodit ani video z nějakého pocket divx encoderu
Jinak ovladače na grafiku do PDA asi fakt neseženeš![]()
Qtek 9090 s WM5-Helmi_BA_WM2k5_AKU3.5_v1.4.VanillaVersion
Tak to bych se hádal - zatim sem neměl s omapíkem problémy ani s jedním videem víceméně v jakémkoli formátu. (TCPMP 0.71 all plg) - jasný, že 1024*768 to nezvládne, ale fakt mi jede všechno v klidu a nesekaně. Poslední dobou si video už ani nekonvertuju, pokud to neni v úplně super kvalitě.Původně odesláno od JanHavlicek
Naopak TyTN s 400 MHz a samsungem měl s videem problémy, takže na vině bude i použitá ROM
Mno, ja mam Qtek 9090 s Logout 5.4.0.10 WM5 AKU3.5 ROM, nepretaktovavam a nikdy jsem problem s prehravanim videa nezaznamenal...
Takze otazka. Jaky prehravac pouzivas?
Ja pouzivam aktualni CorePlayer, ale ani s predchudcem TCPMP problemy nebyly...Prehravac mam pochopitelne nainstaleny ve strojku, videa prehravam z karty. Podivej se v prehravaci (pokud pouzivas stejny) do sekce Settings/Video a zde muzes poexperimentovat...
Používám Core plyer i TCPMP,opravdu nevim kde je problém A rom mám tuhle Helmi_BA_WM2k5_AKU3.5_v1.4.VanillaVersion
Mám stejný problém.
Videa která pedtím běhala na stařičkém iPAQ 3970, MDAIII, HP iPAQ rw6815 uplně krásně a plynule
Jsou ted na TyTNu s TCPMP trhané a "kostkované" Jako když by "grafika" nestíhala.
:?:
ROM
HTC English QTEK_001 Ver 2.05.255.1 datum.01/17/07 Radio.1.34.00.10 Protocol .32.67.7020.10H OS Build.15671.3.3.0 AKU3.3
Skuste prehravac SmartMovie, ten mi na TyTN-e prehrava vsetky videa, bez nutnosti konverzie pre PPC![]()
Matrix44
Tak jsem i změnil romku na OFIC HTC na čistýho TyTNa Bez Lokalizace a ostatních aplikací nainstaloval jen TCPMP.
A výsledek je stejný ba i horší.
Pokud pustím přehrávání videa v málém okně. Rozhodí se celá obrazovka. Video je kostičkované a trhané. Horní i spodní lišta se začne chvět a celé se to rozrahuje jakoby to chtělo zobrazovat ve VGA.
SmartMovie je OK video je plynulé a pekné.
Dobre, tak asi bude potrebne to vsetko vysvetlit. Pokial si dal HTC romku, urobil si jedine dobre. Je urcite podstatne rychlejsia.
TCPMP a problem s vlnenim obrazu a jeho rozpadom - k tomuto problemu sa popisalo velmi vela a ide o nekompatibilitu grafickeho cipu ATI IMAGEON s programom TCPMP (pripadne Coreplayer). Riesenie, ktore to docasne riesi je velmi jednoduche. Staci si v nastaveniach videa prepnut z ATI IMAGEON na iny renderovaci mod.
Chlapci z Corecodec uz udajne spolupracuju s ATI na vyrieseni problemu a v dohladnom case by mal vyjst nova verzia, ktora uz bude Imageon podporovat.
Ja osobne konvertujem video do rozlisenia 320x240 a prehravam v prehravaci Coreplayer. Teraz uz iba staci pockat na novy coreplayer a dockame sa podpory grafickeho cipu a tym padom i niekolkonasobneho narastu vykonu pri prehravani.