Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Ovladače na Grafiku

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    Dají se někde stáhnout ovladače na grafiku pro ?,aby napřiklad PDA dokázalo lépe pracovat s videem ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Grafiku ceho?

    Btw. ovladac grafiky ti zrejme pro praci s videem (tedy jeho prehravani, jiny druh prace s videem na PDA asi postrada smysluplnosti) asi stejne nepomuze...dekodovani provadi prakticky vyhradne procesor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    no jen mě to napadlo protože i při přetaktování na 530 mhz se mi video seka uz opravdu nevim co dal dělat vyskoušel sem už snad všechno..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    A např. toto si četl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    no ale myslim že to muj problém nevyřeší video si běžně konvertuju v Pocket DivX Encoderu kterej je na to určenej...Takže by mělo vše fungovat ještě skusim nahrát TCPMP přímo do paměti PDA a ne na kartu třeba se to zlepší
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    Tak bohužel ani toto mi nepomohlo uz nevim co udelat jinak
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A co napsat, jaké máš zařízení ? Jestli něco s OMAPem, tak nemusí dobře chodit ani video z nějakého pocket divx encoderu

    Jinak ovladače na grafiku do PDA asi fakt neseženeš
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    Qtek 9090 s WM5-Helmi_BA_WM2k5_AKU3.5_v1.4.VanillaVersion
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Citace Původně odesláno od JanHavlicek
    A co napsat, jaké máš zařízení ? Jestli něco s OMAPem, tak nemusí dobře chodit ani video z nějakého pocket divx encoderu

    Jinak ovladače na grafiku do PDA asi fakt neseženeš
    Tak to bych se hádal - zatim sem neměl s omapíkem problémy ani s jedním videem víceméně v jakémkoli formátu. (TCPMP 0.71 all plg) - jasný, že 1024*768 to nezvládne, ale fakt mi jede všechno v klidu a nesekaně. Poslední dobou si video už ani nekonvertuju, pokud to neni v úplně super kvalitě.

    Naopak TyTN s 400 MHz a samsungem měl s videem problémy, takže na vině bude i použitá ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mno, ja mam Qtek 9090 s Logout 5.4.0.10 WM5 AKU3.5 ROM, nepretaktovavam a nikdy jsem problem s prehravanim videa nezaznamenal...
    Takze otazka. Jaky prehravac pouzivas?
    Ja pouzivam aktualni CorePlayer, ale ani s predchudcem TCPMP problemy nebyly...Prehravac mam pochopitelne nainstaleny ve strojku, videa prehravam z karty. Podivej se v prehravaci (pokud pouzivas stejny) do sekce Settings/Video a zde muzes poexperimentovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    Používám Core plyer i TCPMP,opravdu nevim kde je problém A rom mám tuhle Helmi_BA_WM2k5_AKU3.5_v1.4.VanillaVersion
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Mám stejný problém.
    Videa která pedtím běhala na stařičkém iPAQ 3970, MDAIII, HP iPAQ rw6815 uplně krásně a plynule
    Jsou ted na TyTNu s TCPMP trhané a "kostkované" Jako když by "grafika" nestíhala.

    :?:
    ROM
    HTC English QTEK_001 Ver 2.05.255.1 datum.01/17/07 Radio.1.34.00.10 Protocol .32.67.7020.10H OS Build.15671.3.3.0 AKU3.3
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    134

    Skuste prehravac SmartMovie, ten mi na TyTN-e prehrava vsetky videa, bez nutnosti konverzie pre PPC

    Matrix44
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Tak jsem i změnil romku na OFIC HTC na čistýho TyTNa Bez Lokalizace a ostatních aplikací nainstaloval jen TCPMP.
    A výsledek je stejný ba i horší.
    Pokud pustím přehrávání videa v málém okně. Rozhodí se celá obrazovka. Video je kostičkované a trhané. Horní i spodní lišta se začne chvět a celé se to rozrahuje jakoby to chtělo zobrazovat ve VGA.


    SmartMovie je OK video je plynulé a pekné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    75

    Dobre, tak asi bude potrebne to vsetko vysvetlit. Pokial si dal HTC romku, urobil si jedine dobre. Je urcite podstatne rychlejsia.

    TCPMP a problem s vlnenim obrazu a jeho rozpadom - k tomuto problemu sa popisalo velmi vela a ide o nekompatibilitu grafickeho cipu ATI IMAGEON s programom TCPMP (pripadne Coreplayer). Riesenie, ktore to docasne riesi je velmi jednoduche. Staci si v nastaveniach videa prepnut z ATI IMAGEON na iny renderovaci mod.

    Chlapci z Corecodec uz udajne spolupracuju s ATI na vyrieseni problemu a v dohladnom case by mal vyjst nova verzia, ktora uz bude Imageon podporovat.

    Ja osobne konvertujem video do rozlisenia 320x240 a prehravam v prehravaci Coreplayer. Teraz uz iba staci pockat na novy coreplayer a dockame sa podpory grafickeho cipu a tym padom i niekolkonasobneho narastu vykonu pri prehravani.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Polaris - 3D ovladače v rom UdK R9
    Od bender_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:43
  2. hry NAROCNE NA GRAFIKU A RAM
    Od psto v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-05-2008, 12:29
  3. Ovladače A701
    Od gorole_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-01-2008, 06:27
  4. Program na grafiku
    Od zavor13 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 15:16
  5. Ovladače
    Od Jan Klust v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-05-2007, 10:45