Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: ActiveSync a W. Vista

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    9

    Mám malý/velký problém.Mám nainstalovaný Visty.Visty nepotřebují ActiveSync protože mají v sobě Sync center.Pokud však instaluji nějaký program pro PPC v počítači a CAB soubory se přenášejí následně do PPC je tu problém.Instalačka nevidí Sync center a vyžaduje po mě ActiveSync,který však už ve Vistách nejde nainstalovat.Prosím poraďte.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    na visty je nejaky update toho centeru... hledej na MS
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ve Windows Vista nahrazuje ActiveSync Windows Mobile Device Center, takže musíš programy instalovat přes něj. Osobně bych doporučil u zařízení s WM 5 a WM 6 raději instalovat z CABu - tedy CAB nakopírovat do PDA nebo na kartu a poté instalovat přímo v PDA. ZDá se mi to rychlejší a pohodlnější.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    prece jen po HR je rychlejsi spustit instalaci vseho z PC najednou, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jak najednou? Jako na jedno kliknutí? A zkoušel jsi to?
    A hlavně po HR můžeš udělat obnovu ze zálohy, kterou máš na kartě nebo instalovat ze složky Instal, jako to mám já, kde mám všechny CABy instalovaných programů. S notebookem je to jiné, ale PC asi nenosíš pořád s sebou, že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    9

    Hlavně na MDA mám 2003 SE a pokud si stáhneš z netu instalačku,tak z toho ten CAB jentak nedostaneš.Asi sem sync center ještě pořádně neprozkoumal.Mrknu se na to instalováhní přes něj.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jornada 720 a Vista
    Od vampyr v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-07-2008, 18:47
  2. activesync a vista - prestal chodit
    Od greed_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-06-2008, 11:59
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-02-2008, 17:27
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 16-08-2007, 13:52
  5. WM 6.0 - Vista pro PPC ?
    Od digital v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-11-2006, 20:40