Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 103

Téma: Nové mapy pro Navigon 6

  1. #76
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jak je na tom mapa Eastern Europe Maps 2007??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    pokud máš na mysli TA 071, tak je poměrně zdařilá, použitelná. Má tam sice několik dílčích chyb, např. chybné ukončení dálnice D11 u Hradce Králové, chyba na D1 u Průhonic atd., ale obecně se s tím dá jezdit, a to dobře. Za jedinou závažnou chybu jsem tam viděl, že události TMC jsou zobrazovány protisměrně. Bohužel u NT 2008 je to totéž, i jsem něco takového zaslechl u Velkého Tomíka, takže jsem nabyl dojmu, že chyba je spíš u našeho poskytovatele daných informací.
    Celkově se tedy dá říci OK, jenom je už cca 1 rok stará. :O
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od Docent
    jj, ta mapa je naprosto zoufalá. Zkoušel jsem ji použít jenom pro navigaci do práce a snažilo se mne to dostat na polní cesty, kam si to nedovolil ani TomTom při volbě nejkratší trasy :no: .
    Můžeš mi přesně popsat ta místa? Juknu se do poslední verze NT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Libore, sice jsem nebyl já tázán, ale mám taky jednu takovou lahůdku. Na trase Sněžník – třeba Praha to vypočte cestu jak je na přiloženém obrázku a téměř nesjízdná „lovecká stezka“ je v červené elipse. A třeba takové i-GO tuto cestu nezvolí ani náhodou, jede přes Tisou (vzdálenost zhruba stejná) a když se přinutí průjezdním bodem daným před tu poslední „křižovatku“, jede po hlavnější do Jílového, bez ohledu na to, že si zajede. Prostě danou „loveckou stezku“ ignoruje. A takových případů mám povícero….. (
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00262086_Sneznik_oTWt.jpg 
Zobrazení: 44 
Velikost: 15.1 KB 
ID: 7569  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    38

    Nahrál jsem si dnes jinou mapu od TA a tvůj problém to nedělá. Navede přes Tisou, jak jsi psal o IGO. Měl jsem novou mapu od NT(2008), ale už jednou jsem tu psal - apsolutně nepoužitelná. Problém mám ale s tím, že jak jsem si zanesl oblíbené body v té předešlé mapě, tak teď mi napíše, že nejdou zobrazit. Mezi oblíbenými jsou stále zapsány. Nevím, jak je smazat z toho seznamu.Poraďte, díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Ahoj Mudrunko, tak nyni i kdyz dam nejkratsi primo na nejblizsi krizovatku, tak to bere pres Jilove. A pokud dam Sneznik - Praha nejrychlejsi nebo optimalni, tak vyjizdi ze Snezniku na sever a jede pres Tisou.

    EDIT: BTW diakritika je uz nyni v mapach NT samozrejmosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    38

    Libore, prosím Tě, nevíš jak se smažou oblíbené cíle? (můj problém na str. 8)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    to slay:
    v duchu předchozích příspěvků byla řeč o poslední mapě NT, konkrétně NT EE 2008 a na ní to udělalo předvedené. Že softy na mapě TA fungují správně vím a dokumentoval na i-GO, ale mohl jsem pochopitelně zvolit jakkoliv jiný soft, vč. Navigonu na TA

    to libor_m:
    taktéž ahoj. Můžeš být konkrétnější? O jakou mapu se jedná a kdy ji sprostý uživatel Navigonu bude mít k dispozici?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    to slay: Musis si tam zpet nahrat tu mapu, ve ktere byly oblibene vytvoreny. Potom Ti pujdou smazat.

    EDIT:
    Mudrunko, az se zacne prodavat nove PNA 81xx.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    38

    To Mudrunka
    omlouvám se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    38

    Libore dík, jdu kopčit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od libor_m
    Můžeš mi přesně popsat ta místa? Juknu se do poslední verze NT.
    Praha, po R7 směr Kladno, sjezd Stehelčeves, do Brandýska, a v Brandýsku to velí za přejezdem doleva na polní cestu. Pokud odbočím doleva už ve Stehelčevsi a chci jet přes Vrapice, tak mne to ve Vrapicích táhne doprava na polní cestu, která končí ve Cvrčovicích u bývalého kravína.


    EDIT by MODERATOR: Necituj citace, prosím!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    No takových míst je v té mapě neuvěřitelné množství např. v mé domovině (Jeseníkách) bych to napočítal na desítky. Prostě i pro rychlou navigaci to použije "cesty", které i v TOPO mapě CZ 1:50.000 jsou označeny PŘERUŠOVANOU čárou (!!!), tedy vyšlapané stezky nebo chodníčky.
    Je ale zajímavé, že stejné chyby by měly vykazovat i všechny navigace od Garminu při použití nové mapy Europe NT 2008, protože mají stejného dodavatele (Navteq) a jde o mapy ze stejného data (cca léto 2007). Ovšem není tomu tak. - Sice zůstaly problémy jednosměrek, ale v žádném případě nenaviguje Garmin po loveckých stezkách jako Navigon a to ani při volbě krátké trasy. Takže buďto Navigon ve spěchu použil od Navtequ nějaká beta data a Garmin si počkal na odladěnejší sadu, nebo ty chyby budou i na straně samotného navigačního softwaru.
    Každopádně výsledek je jednoduchý: Navigon leží v šuplíku a čeká na novou mapu od TeleAtlasu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    38

    Nejsem žádnej odborník, ale koukněte se na mapy od YAHOO a porovnejte s navigací. V mém případě (nebudu studovat rozdíly jinde v republice) jsou přesně jako v YAHOO. Je s podivem, že YAHOO mapa má jako jediná ze všech, které jsem trochu prohlížel dobře namalovanou jednu křižovatku u nás v klacíkově (15000 obyvatel). Není to samo jen tato křižovatka, takových PŘESNOSTÍ (myslím opravdu přesnost), je více. A proto nechápu, že vzhledem k těmto PŘESNOSTEM vás potom klidně žene po chodníku nebo pěšinou, kde projedete jenom na kole (popřípadě traktorem po polňačce). Pro mě je proto zatim nej TOMTOM a hned po něm IGO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    TO DOCENT: Můžeš sem prosím hodit screen s náčrtkem? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nové mapy tomtom
    Od sibin_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-08-2008, 15:50
  2. Mapy navigon
    Od joshubal v sekci Navigon
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-07-2008, 12:31
  3. Nové mapy verze 6.75
    Od pepa_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 25-05-2007, 12:19
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-03-2007, 14:55
  5. Mapy Navigon 6
    Od xaries v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 23:04