Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 103

Téma: Nové mapy pro Navigon 6

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    A nepočkáme na Cebit?
    Asi jsem naivní,ale občas se tam láme chleba...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od kopacek
    TeleAtlas měl "vstřícnější" přístup k providerům, než Navteq... :?
    Koho tím myslíš? TA/NT = map provider, firma(y) je(jsou) jasná(é)

    Obchodní politika map providerů je jasná, prodat co nejčastěji update a oni ho opravdu prodávají. Jinou věcí je, jak se chovají firmy, které ty nové mapy nakupují ... .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Nechápu politiku Navigonu.Kdyby vydali mapy třeba roku 2006 pro ČR,mám na mysli 100% pokrytí.Tak stejně je v České republice tak velký stavební boom že každý nadšený GPSkář by již další rok pokukoval po nových mapách a připravoval by si penízky.Aspoň soudím podle sebe.
    Nebo by mohli použít nějakou formu zálohy a aktuálně vydávat nové a nové verze.Nejsme přeci v Čechách žádné holé p...le aby jsme neměli peníze na soft.A jestli si říkají že je tu malej prodej Navigonu,no a čemu se diví,je to začarovanej kruh.Nejsou mapy není kšeft...
    Nějak jsem se rozčílil
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Tak jsme se na CEBITU žádné zásadní změny nedočkali :sarcastic: .Už asi namou duši pujdu do IGO.(žertuji,nikdy)Ale vážně již trošku strácím trpělivost,kdyby byli aspoň nějaké indicie o vydání nových map pro ČR.Hned bych se měl na co těšit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    No, já jsem po Cebitu ještě více rozčarovaný. Nejenom že o Navigonu pro PDA a hlavně mapách ticho po pěšině, ale navíc tam představili svoje nová PND zařízení, které mají být jejich nejlepším produktem a v technických specifikacích jsem se dočetl, že mapy jsou od TeleAtlasu!!! Takže to může taky znamenat, že nejdříve Navigon ve verzi šest přečká do příštího roku beze změny v mapách a v Navigonu 7 nás "již" čeká pokrytí ČR od TeleAtlasu... :no:
    Takže: ať žije iGO 2006 Plus. :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Od Teleatlasu,to je blbost.Já jsem si stáhnul propagační leták u toho PNA 7100 a tam je udán Navteq!Ale je tam ještě jedna věc,TMC free no samozřejmě zase tam není ČR!!!
    No nic,budeme čekat...:disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Ale to už se přeci vědělo dávno, že Navigon bere mapy i ...

    zde, zde nebo zde. A kdo tu mluví o 7100. Novinkami jsou myšlěny 3100 a 3110.

    Martine, už několikrát jsem Ti říkal že funkčnost TMC závisí na mapách a ne na programu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00204907_navigon3100_8Gp7.jpg 
Zobrazení: 63 
Velikost: 27.4 KB 
ID: 6174  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    libor_m

    To jo,to já vím,že dokud nejsou mapy tak s TMC je pešek.Pokud vím tak naposled použil Navigon mapy od TeleAtlasu do Mio 268/268 + .Jinak před tím nevím.

    PS: nemáš Libore nějakej náznak o nějakém datumu nových map?Nic se v zákulisí ani u výrobce nešušká?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    ani ťuk, tohle si mapoví manažeři trží tajně pod pokličkou i uvnitř Navigonu :no:

    Nicméně vím, že od prosince loňského roku jsem měl k dispozici již 3 aktualizované verze od obou providerů na testování. Nic bližšího k tomu říct nemůže a ani neumím, protože verze, jaké mám k dispozici já jsou řezané jinak, než budou verze pro prodej, tzn. vše může být zcela jinak. Nicméně pro PDA se Navigon bude v nejbližší budoucnosti určitě držet Navtequ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Nechápu že když jsem měl mapy v mio 269+ od TeleAtlasu,tak pokrytí ČR bylo super.Dalo by se říct 100%.No ale Mio dalo Navigonu vale,tak jsem holt musel přesedlat na Transonic 7000T.A čekat jestli se teda Navigon otelí,nebo ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Tak co říkáte na to, že Navigon začal o víkendu nabízet navigaci pro mobilní telefony (jako Java aplikace), která je:
    1. zcela zdarma
    2. obsahuje aktuální mapy (stahují se z netu) od TeleAtlasu se 100% pokrytím ČR !!!
    Osobně myslím, že je to jasný signál: uživatelé Navigonu pro PDA na posledním místě. Zařadil jsem si Navigon za Dynavix (horší mapové pokrytí a asi stejná obchodní politika...) ;-)
    No nic, člověk se pořád učí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    8

    Ta Java aplikace je sice free ale CR tam ma pokryti 50% a Slovensko 13%. Teda nic moc rekl bych
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Tyto údaje o pokrytí (50%) jsou sice uvedeny na webu Navigonu, ale není to pravda. - Raději jsem si ten program nainstaloval na svoji záložní N5500 a musím potvrdit, že:
    1) mapy jsou od TeleAtlasu
    2) pokrytí je (v místech, která dobře znám, včetně Severní Moravy) co se týče silniční ale i uliční sítě stoprocentní.
    Ale hlavním problémem je fakt, že Navigon má mapy se stoprocentním pokrytím jak od TeleAtlasu, tak i od Navtequ, ale uživatelům navigace pro PDA je prostě nezpřístupnil. Jediným důvodem je tedy obchodní politika (nikoliv technická omezení) a z toho už lze vyvodit mnohé...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    pro : libor_m

    Libore tak jak tady čtu http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovky/f.asp?ARI=113241 tak to vypadá že mapa by mohla být doufejme brzy... Co ty na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Těžko říci, co k jaké verzi uvolní ... do obchodní politiky nevidím.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nové mapy tomtom
    Od sibin_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-08-2008, 14:50
  2. Mapy navigon
    Od joshubal v sekci Navigon
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-07-2008, 11:31
  3. Nové mapy verze 6.75
    Od pepa_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 25-05-2007, 11:19
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-03-2007, 13:55
  5. Mapy Navigon 6
    Od xaries v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 22:04