Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Uvolnenie pamete RAM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    25

    Ahojte chcel by som poprosit o radu. Neviete mi niekdo poradit ako by som mohol uvolnit pamat ram bez toho aby som musel urobit hard reset? Po soft resete sa sice trosku odhlti ale iba o par megabajtov a to mi nestaci. poradte mi ako na to prosiiiiim
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    No, zkusil bych odinstalovat nektere programy, ale spis bych udelal ten HR..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Projdi si dokumenty, jestli tam nemáš velké soubory (mp3, obrázky, videa a pod.) Pokud ano - šup s nimi na kartu. Používáš nějaký Midlet manager (Java) ? Pokud ano, tak odinstalovat zbytečné Java aplikace. On si je totiž také ukladá Do hlavní paměti a při 20 - 30 nainstalovaných hrách je to už sakra znát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Jo a můžeš také použít Najít a zvolit soubory větší než 64 KB. Tím bych asi začal :-)
    P.S. Píšu to jako další příspěvek ne proto, že bych neuměl editovat předchozí, ale aby si toho dotyčný všiml
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    53

    Vyzkoušej program MemMaid.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Tenhle program není špatný, ale nabízí k přesunutí na kartu i dll, které musí být nutně v hlavní paměti a pak to způsobuje velké problémy. Určitě bych ten program nedoporučoval začátečníkovi, který ani neví jak uvolnit paměť. To není nic ve zlém
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    No, tazatel se ptal na RAM ne na storage, aspon tak to chapu ja.

    1) Pouzivej taks managera (napr. vBar) co skutecne zavira aplikace
    2) Zkontroluj zda nemas nejaky blbosit ve Start Up slozce
    3) Obcas pust Oxios Hibernate, v nouzi Oxios Memory..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    25

    Dakujem za radi ale pouzivam batery pack pro od resca co naozaj zaviera aplikacie takze v tom problem nebude. Naozaj som sa pytal ako odhltit pamat ram a nie rom takze ziadne subory sa mazat nebudu No asi naozaj neostava nic ine iba hard reset
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    25

    Nemate este niekdo niaku mudrost co by pomohla niak sa mi nechce do toho hard resetu!!!:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Co s tim ma spolecneho hardreset?
    Bud odinstalujes, co nepouzivas, odmazes vsechen mozny balast ve forme docasnych souboru a zredukujes pocet rezidentnich programu, ktere se na pozadi spousteji po softresetu, nebo ti ani HR nepomuze, kdyz po nem vsechen onen balast nainstalujes zpatky (a nejlepe obnovis ze zalohy).....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co třeba zkusit Oxios Memory?
    Diskuze k němu je zde, původní článek zde.

    Jinak souhlas se Surgicalem - někdy je nejlepší a nejrychlejší udělat HR a pak čistou instalaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 22-02-2011, 06:30
  2. hx4700 upgrade pamete RAM
    Od toja v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-06-2008, 17:19
  3. X500+ spravca pamete
    Od cocker v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-10-2007, 18:46