Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: h1915 ze spanelstiny do anglictiny

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    19

    Zdravim,

    mam h1915 se spanelskym OS. Je nejaka sance dostat ho do anglictiny metodou "udelej si sam" nebo muzete mi doporucit nejakou firmu, kde by mi mohli nahrat anglicky OS?

    Nasel jsem navod, jak zmenit jazyk u iPAQu 38xx, 39xx (znamy mi dokonce potvrdil, ze funguje). Bohuzel uz se mi nepodarilo najit potrebne aktualizace OS pro h1915, takze timto zpusobem to asi nepujde

    diky za kazdou radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Podle mych informaci bohuzel h1915 nepreflashujete, proste to neni mozne. To byl (pry) jediny duvod, proc na h1915 nebyl vytvoren upgrade na WM2003. Bohuzel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    19

    asi uz to tak bude... o flashovani h1915 jsem vubec nikde nic nenasel

    trpi stejnym problemem cela rada h19xx?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Bude to nejspis jen pripad 1915 aby nesla upgradovat na 2003.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ty nove z rady by uz jit mely. Pravdepodobne
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    19

    jde o to, ze mam moznost sehnat (pomerne levne) i h1930, h1945 .... bohuzel taky ne anglicke... takze myslite, ze s temi uz update pujde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    15

    No jde to. Je to ale dost narocne na znalost prace.
    Udělat se to da jen NDW.exe což je proprientální záležitost z SAMSUNGU.
    Mam ale zatim jen Build pro WIN CE NET (4.20) a testovací IMAGE na 1940.

    Jinak pokud vyjde oficialni oprava na HP.COM tak to není principialně žádný problém tam natlačit. Kontrola jazyka jde obejit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od blackf
    No jde to. Je to ale dost narocne na znalost prace.
    Udělat se to da jen NDW.exe což je proprientální záležitost z SAMSUNGU.
    Mam ale zatim jen Build pro WIN CE NET (4.20) a testovací IMAGE na 1940.

    Jinak pokud vyjde oficialni oprava na HP.COM tak to není principialně žádný problém tam natlačit. Kontrola jazyka jde obejit.
    a nemohl bys mi to poslat? rad bych to aspon vyzkousel
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od mikovski
    Citace Původně odesláno od blackf
    No jde to. Je to ale dost narocne na znalost prace.
    Udělat se to da jen NDW.exe což je proprientální záležitost z SAMSUNGU.
    Mam ale zatim jen Build pro WIN CE NET (4.20) a testovací IMAGE na 1940.

    Jinak pokud vyjde oficialni oprava na HP.COM tak to není principialně žádný problém tam natlačit. Kontrola jazyka jde obejit.
    a nemohl bys mi to poslat? rad bych to aspon vyzkousel
    Doporučuji prostudovat : Následující
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    81

    Pohnul s tim nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    chozze_ce4you
    Guest

    ahoj,

    BLACKF nechceš nás trochu více "zasvětit"? pls. Já tu mám zase ipaq1940 s italštinou a potřebuju tam dostat eng a taky vůbec nevim jak nato. Nevim kde sehnat rom image.......nemohli bychom se domluvit aby si mi poslal ten svůj - nebo pres p2p, ftp, web jakkoli "bezpecne"
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    15

    jo už to mám hotové na 1940 a 1930!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    15

    No není to tak velká věda. Je potřeba sehnat Uploader pro příslušný Ipaq, aby to vědělo co a kam to má psat. Forek u HP je, že kontroluje Locale ID: (IT, FR, EN .....)

    No takže prostě v bin Editoru otevřeš Image, změníš ID na to co máš orig Ipaqu a přepočítáš CRC a Podepíšeš MD. No těd už jen spust HP ROM Update a on nic nepozná. A máš ho tam a usmíváš se. Dokonce ti ho ten pitomec podepíše jako originál. A na HP nic nepoznají. Jen PPC 03 zustává v IPAQu originální Country ID.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    chozze_ce4you
    Guest

    No je to věda když jsem to ještě nedělal
    1) uploader = rom upgrade?
    2) otevřu H2B11020uo.nbf (soubor z rom update) v hex editoru a změnim ENG na ITA (v mém případě) ???
    3) čím přepočítám CRC (to se dělá v hexediitoru?)
    4) co je to MD?
    5) spustit rom upgrade bych zvlád :-)))

    je to ppc03 ale že tam zbude originální ID country mi celkem zas tak neva
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Hugobosss
    Guest

    prosim Mohli by ste mi poslat podrobnejsi navod, ako by sa to malo spravne urobit, velmi tomu vsetkemu co tam pisete nerozumiem.
    pleas Hugo
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ako dostať 2G SD do h1915
    Od okikoo v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-10-2006, 22:16
  2. Toshiba E830W do anglictiny
    Od S474N v sekci Toshiba
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 16-03-2006, 16:15
  3. Vykladovy slovni anglictiny
    Od PavelM_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-10-2005, 15:38