Dobry den.
Nevite o moznosti si toto zarizeni nekde osahat ? Vim, ze neni jeste na trhu, ale jiz jsem videl nekolik predbeznych recenzi, kdyz pristroj meli v redakcich.
Nevim zda se mylim, ale pripadne mi to prozatim jako jakysi nasledovnik 9000.
Dobry den.
Nevite o moznosti si toto zarizeni nekde osahat ? Vim, ze neni jeste na trhu, ale jiz jsem videl nekolik predbeznych recenzi, kdyz pristroj meli v redakcich.
Nevim zda se mylim, ale pripadne mi to prozatim jako jakysi nasledovnik 9000.
Neni to naslednik Qteku 9000 (HTC Universal), vzdyt je to zarizeni uplne jine vahove a predevsim rozmerove kategorie. Naslednikem Qteku 9000 by mělo být HTC Omni, doufam.
Zminil bych se tu o budoucim konkurentovi QTek 9000:
i-mate 7150
http://solsie.com/i-mate-new-collection/
http://www.expansys.cz/p.aspx?i=146095
Vypada zajimave - uvidime az prijde na trh. Jinak nevite nekdo neco noveho o Omni?
Narazil jsem jiz na nekolik for/auditorii/apod., kde se o tomto i-mate pise jako o HTC Omni.Původně odesláno od Kasei
Moc tomu neverim, ale nebyl bych proti![]()
O tom silně pochybuji, protože HTC a i-mate už déle nemají vůbec nic společného. Ale toto je dost OT - tohle je fórum o HTC Advantage a k tomu tady nepadl ani jeden příspěvek :?
Tak teda k tématu, měl už to někdo v ruce? Jak pevně drží u sebe tělo a klávesnice, když se to sesadí, má to nějakou pojistku? Dá se to spojené držet v ruce a psát jen tak, třeba ve stoje v metru?
Magnet je celkem silny a zarizeni drzi pevne s klavesnici,metro bych musel vyzkouset,jsem rozmazleny autem.A zarizeni mam hlavne na praci.I kdyz je zarizeni dost velke,je to odmeneno nadherne velkym displejem,na ktery si clovek rychle zvykne.
Je to pravda, že s Advantage se dá volat jen hlasitě nebo s handsfree? Taky jsem o něm přemýšlel, ale toto by byl podstatný handicap....
Podle smartmania to pravde je,nelze volat jako tichy hovor,pouze hlasity nebo handsfree.
Pravda to bohuzel je,ale handycap to pro me neni ,EDIT: vhodnejsi je pouziti bluetooth sluchatka.Uz u Uniho jsem ho puzival.Dnes jsou sluchatka ktere zobrazuji jmeno volajiciho,takze ani v tom problem neni.
SW dotaz: Je s Advantage dodavan nejaky SW (mapy...) k GPS?
Je dodavan samotny software Tomtom a plus jedno stazeni mapy zdarma.Jinak ja jsem k ADVANTAGE dostal zvlast jako bonus balicek TomTom navigator zdarma s mapami CZ-HU-SK-PL/Moscow/StPetersb
Dobrý den,
rád bych si toto zařízení také zakoupil,jen se chci zeptat:
opravdu po ztlumení lze volat jako sběžným telefonem?
A co ta technologie na rolování,funguje dobře?
Jak jste celkově spokojen oproti Unimu?
Děkuji
Ale slysi..Původně odesláno od uiqjirka
A kdo nechce aby vsechny jeho hovory byly odposlouchavany a zaroven neustale rusily okoli, nema jinou volbu nez BT HF.. :? A kdo nema rad BT HF nebo jej z nejakeho duvodu vzdy po case nekam zasantroci (napriklad ja, misto pod sedackou v aute je asi nejcastejsim odkladistem meho BT HF..), tak se musi zrejme poohlednout po jinem zarizeni..
To sice ano, existuje jich uz nekolik, ale zadne nedokaze zobrazovat jmeno u Windows Mobile zarizeni..Původně odesláno od uiqjirka
Ja telefonuju vetsinou v hodne velkem hluku,ale kdyz jsem pak s tim zkousel telefonovat doma v uplnem tichu tak i pri nejnizsi hlasitosti to i pritelkyne dobre slysi ale rozhodne lepsi volbou je bluetooth sluchatko,kteremu ja se nebranim,ba naopak.Uz Uniho jsem vice pouzival se sluchatkem nez normalne.Ac Advantage obsahuje WM5 rychlost je o dost vetsi,video diky ATI bezi uplne fantasticky,zkousel jsem filmy v mnohem vetsim rozliseni bez jakychkoliv uprav a video bezelo nadherne bez trhani.Toto zarizeni si najde sve odpurce i priznivce.Budu jen rad, kdyz priznivcu bude min,aspon to nebude mit kazdy jouda)) Me plne vyhovuje.Kazde zarizeni neni stoprocentne idealni.Co se tyce technologie rolovani v internetovem prohlizeci,zajimava vec,funguje vyborne,ale nedovedu si to predstavit napriklad ve skakajicim autobuse
respektive jsem to jeste nezkousel,ale urcite vyzkousim.Dale by me zajimalo co vydrzi ten pevny disk,jeli na nem napriklad naistalovana navigace a dat si to na kolo do drzaku a hura do prirody napr
To zkouset zatim nehodlam.A pro MILOSE: Milosi prijed k nam do servisu,namontuji ti tam bluetooth pevne - parota
Ten jmena zobrazuje
)
PROSIM O UMAZANI NECHTENE PRILOHYMilosi umi to tento typ sluchatka bluetooth Jabra BT8010 zobrazeni jmena volajicihoTo sice ano, existuje jich uz nekolik, ale zadne nedokaze zobrazovat jmeno u Windows Mobile zarizeni..