Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Orange SPV C500+WM5 = zamrznutie po zadani PIN

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Hi.
    Po asi roku pouzivani Orange SPV C500 s WM5 4.1 rom sa mi z nicoho nic po jednom vypnuti nechcel zapnut a skoncil iba na bootovacej obrazovke ("TEST BUILD ONLY !") ... tak som vybral a naspät zalozil baterku... Telefon sa zapol, zadal som PIN (ale na hornej liste mi neukazovalo stav baterky a nejaky bol cely pomalsi) a ked som dal OK tak mi len pisalo do nekonecna ze kontroluje pin - asi po 10min som ho zasa resetol pomocou baterky. Stale sa zasekol pri PIN-e. Ked som spravil HARD-RESET tak uz mi ani nezobrazilo obrazovku na zadanie PIN-u a zostal zaseknuty pri bootovacej obrazovke.

    Potom som skusil starsiu ROM (4.0) a po 1,5 dni sa to stalo znova....
    ... ale zauimave je ze mi to viac nez rok fachalo v pohode... :?

    Nestalo sa to tiez niekomu ? ... popripade ako to vyriesil...
    DIK
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    59

    Cau kámo síce ti neporadím na tvoj príspevok ale mohol by si mi ty poradiť, že ako mám preinštalovať SPV C500 z WM 2003 SE na WM 05 bol by som ti fakt povdačný a ak by si mi ktomu hodil aj nejaký návod a WM 05 na stiahnutie.
    DIk moc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    A proc na WM5? Jsou nestabilni a maji dost bugu. Zkus radsi rovnou WM6: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=326312. Navod na upgrade je tady: http://karhoe.byethost33.com/compone...atid,20/id,32/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    noo ... slova do boja ...
    ... a mas s tym skusenosti ? Ja sa trocha bojim davat wm6 na tak staru sunku .. ci to bude pouzitelne ...

    Ked mas skusenosti tak napis ... i ked je to trocha mimo temu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Ja uz ten telefon nepouzivam, mam Qteka 8310, spis ho pujcuju, kdyz nekdo ztrati telefon... Jen sem to na flashoval a chvili si s tim hral.

    Prvni verze mela nejake chybky, ale tahle by uz mela byt stabilnejsi. Jestli nemas problemy s anglictinou, projdi si sekci typhoon na xda-developers.com, ale nepamatuju si, ze by si tam nekdo nejak zvlast stezoval.

    Rozhodne je to lepsi nez ta verze WM 5.0, ktera byla postavena na nejake betaverzi a mela chyb pomerne hodne.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    OK ... idem na to.
    Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Takze...
    Nahodil som wm6 a mam problem s task managerom Celetask.for.typhoon.en.cab ktory bol v baliku extras. Neide mi tak ako isiel na wm5 (nenabehne ked podrzim domcek). Je tam este dost vela malych problemov ako napr ze ked podrzim napr tlacidlo 5 tak to nenapise 5 ale zacnu rychlo preblikavat pismena j k l 5 dokolieska. A dalej napr ze nedava automaticky na zaciatku vety velke pismeno.
    Mas taketo problemy aj ty ?
    Nevies ako sa to robi s tym task managerom ?
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Ja tenhle task manager nepouzivam, pouzivam XBar...

    Predpokladam, ze ten problem s psanim cislic by se mel vyresit do instalovanim T9-ky, ale ja mam jen ceskou, ta ti asi nepomuze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    ok .. dik
    .. vyskusam iny task manager ...
    ... mam aj niejaku SK cab T9-ku ... tak skusim ...

    EDIT://
    ... vsetko funguje ... t9 SK zabralo.
    Akurat mi neide Cool Camera... ale urcite bude nejaka nova verzia ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Taky tam mas pres prvni bootovaci obrazovku ten cervenej napis Build Test Only atd.? Neflashoval sem bootloader, tak nevim jestli se jim to uz podarilo odstranit a ja to jen nepreflashoval a nebo u Typhona neprisli jak na to...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Tak to v ty romce prepis, ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    A ty vis kde a co?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Ja som praveze boot-loader tiez neflashoval ... iba som nahral wm6 rom a ten napis zmizol ... ani neviem ako je to mozne ... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    asi stejne jako jsi kompiloval romku na Tornado, ne ? V nejakem Molski DevPack pro Typhoon...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    aha, uz vlastne vim, ono to neni asi grafika (splash screen), ale vypise se tam text, ze jo... ? Tak to pak nevim .... sorry
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. zadání hesla
    Od nojaro_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-01-2008, 15:02
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-08-2005, 13:32
  3. Orange SPV C500
    Od pufo_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 28-04-2005, 12:16
  4. Orange SPV C500
    Od ipeter v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 24-01-2005, 22:26