tak proto to obcas spadne...a taky jsem myslel ze ty mizejici pluska jsou dilem outlooku 2007...tak jdu hned instalovat... diky za info hosiPůvodně odesláno od urys
tak proto to obcas spadne...a taky jsem myslel ze ty mizejici pluska jsou dilem outlooku 2007...tak jdu hned instalovat... diky za info hosiPůvodně odesláno od urys
taky mi to jednou vcera udelalo, plugin do TotCMD pouzivam. Musel jsem natvrdo resetovat PC, pote uz to bylo ok...Původně odesláno od HADES
to urys
Myslíš určitě AS 4.5 a 4.5 beta - s AS 2.5 by se ti TyTN určitě nesyncoval (já jen aby nedošlo k matení ostatních méně se v problematice orientujících).
Dělá mi to to samé, po odinstalaci Keria funguje AS dobře.Původně odesláno od HADES
To Standa. pls kde doc setings najdes zbytky starych pripojeni? diky
tak i dle jinych ohlasu na ruznych forech se Active Sync 4.5 nesnasi s Kerio Firewallem...( Takze pro me to znamena navrat k 4.2 ...
ehm ... samozrejme, diky za opraveniPůvodně odesláno od Zdenek Malinsky
![]()
Documents and Settings\jmeno_uzivatele\Data aplikací\Microsoft\ActiveSync\ProfilesPůvodně odesláno od jambe
V adresáři "Profiles" jsem tedy smazal svůj dosavadní profil a mohl jsem v klidu jet nanovo.
Jak to přeinstalit, abych zbytečně neriskoval nějakký problémy???
1. Pokud nemáš se současnou verzí AS žádné problémy a ani neplánuješ testovat WM 6, tak snad není nutné přeinstalovávat.
2. Budeš-li přeci jen přeinstalovávat, tak bych pro jistotu doporučil postup: odinstalovat starý AS - restart PC - instalace nového AS - restart PC.
Děkuji atomionovi za oznámení nové verze AS. V další diskusi pokračujte, prosím, zde.