Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 37

Téma: POI-Warner

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Pokračování diskuze o POI-Warneru z diskuze Navigon Mobile Navigator 6.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Dovolí si sem dát nějaké fotky aby ostatní uživatelé Navigonu 6 věděli o čem je řeč:

    Omlouvám se administátorum že to jsou takové velké formáty,ale nějak to nedokážu zmenšit...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00198944_DSC_1968_QoN.jpg 
Zobrazení: 74 
Velikost: 15.0 KB 
ID: 6052   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00198944_DSC_1979_S4Wq.jpg 
Zobrazení: 73 
Velikost: 23.0 KB 
ID: 6053   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00198944_DSC_1981_dANG.jpg 
Zobrazení: 68 
Velikost: 19.6 KB 
ID: 6054   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00198944_DSC_1983_R8YF.jpg 
Zobrazení: 68 
Velikost: 22.9 KB 
ID: 6055   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00198944_DSC_1985_v4xC.jpg 
Zobrazení: 77 
Velikost: 18.4 KB 
ID: 6056   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00198944_DSC_1986_2JSU.jpg 
Zobrazení: 76 
Velikost: 19.4 KB 
ID: 6057   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00198944_DSC_1988_HjcD.jpg 
Zobrazení: 76 
Velikost: 27.8 KB 
ID: 6058   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00198944_DSC_1991_jNUq.jpg 
Zobrazení: 60 
Velikost: 24.0 KB 
ID: 6059  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Radary z POI.cz jsou upraveny pro stažení i pro POI-Warner pro MN|6. Více zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Někde jsem četl že Igo bude používat pro radary taky PoiWarner...Zkusím najít ten článek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    http://www.svethardware.cz/bezplatna...d-navngo/21969 :?:

    Kód:
    Díky této nové funkci NavNGo iGO budete včas informováni i místech, kde jsou umístěny bezpečnostní kamery snímající rychlost Vaší jízdy či projetí křižovatky na červenou. Softwarová databáze obsahuje seznam cca 18.000 míst s pevně zabudovanými rychlostními kamerami, které si zdarma můžete stáhnout pomocí programu POI-Warner Speed Camera.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Ty jsi mě předběhnul?(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Pánové dotaz - jak vám běhá novej POI WARNER 3 ? Kolik tam toho máte zapnutýho,jaká je stabilita softu... Prostě se podělte o zkušenosti.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Mě běhá PoiWarner 3 celkem v pohodě.
    Mám 65 Overlays, 837 POI hlídaných a 1786 k zobrazení.

    Jediný problém mám s landscape režimem u MN6. Vždycky mi MN6 vytuhne a pomůže jen SR. Proto používám MN6 ve standartním režimu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    spokojenost, mám tam komplet radary CZ z poi.cz + nebezpečná místa, „teploměr“ je ve středu zelené oblasti a funguje to. Že to proti verzi 2 šetří místo se projevilo v mírném zlepšení chodu programu. I když, abych pravdu řekl, teprve upgrade Navigonu na verzi 6.2.0 teprve zařídilo značný zrychlení pohybu po menu a ve výpočtech.
    Stabilita - mě to snad vždycky „zamrzlo“ pouze po příjmu TMC informace, kterou bylo nutno řešit přepočtem trasy, a to už i ve verzi 5.2.6 a bez ohledu na nainstalování PoiWarneru. S verzí 3 jsem se zatím do dané situace nedostal, takže uvidím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    A kolik aktivních POI máte zapnutých? Když tam totiž dám velké číslo,tak je z toho hotovej...zatuhne a občas tam vyskočí nějaké hlášení.Jsem někde kolem čísla 45000.A co tlačítko PANIC,k čemu je dobré?Už jste to nějak využili?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    no Martine, k signalizaci, zda je tam toho moc, či ještě ne snad slouží ten „teploměr“. Máš to v zeleném? To číslo 45 tis. mě připadá nějak moc. To tam snad máš radary z celý Evropy ne?
    S tlačítkem PANIC radši snad ani nic nedělej, tedy pokud nepojedeš do Švýcarska a nebudou tě tam trénovat….. V dokumentaci píší, že to slouží k okamžitému odstranění dat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Ne nemám tam celou Evropu,jen jedu do Itálie,tak radary ČR,Aus,It.Ale je toho nějak moc.Ale neaktivních můžeš mít co hrdlo ráčí...Aspoň co karta dovolí.)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    jj, já mám PoiWarner naistalovanej na CF kartě, a tam se toho opravdu vejde. Jenom ty státy, co zrovna nepoužívám mám zaarchivovaný mimo příslušnou knihovnu, tedy je nemám ani neaktivní. Zavedl jsem si to takto, možná zbytečně, právě z obavy potíží už ve verzi 2 a zatím nemám potřebu to měnit. A koukám, že dělám dobře. A co Ti signalizuje ten teploměr? Je v zeleném?

    EDIT: Martine, ještě bych snad zkontroloval, když už řešíš, velikost souboru overlays.ndb (do něj se radary ukládají a konkrétně já ho mám velký 79 kB) a dále zda se Ti v knihovně pois dané soubory *.asc přejmenovaly na *.bak. Jinak mě nenapadá už vůbec nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Já mám 25/981/1117 a velikost soubor overlays má 89kB. Nemám žádný problém, zrychlení odezvy programu je oproti v2 velké.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Stav teploměru asi bude hodně souviset s tím, kolik je volné paměti pro programy na konkrétním PDA. Já mám bohužel hx4700 a po SR a spuštění Navigonu 6.2 s POI Warnerem 3 mám již jen 5 MB volné paměti. Teploměr je sice uprostřed zeleného pole, ale to mám stejně jako Miloš aktivní pouze radary a nebezpečná místa z poi.cz. Pokud ale začnu prohlížet mapu, nebo navigace přepočítává trasu, tak zelený čtvereček změní dočasně barvu na oranžovou. Takže Navigon zcela určitě "zežere" tolik paměti, že POI Warner už má "opocený brejle". S tím asi bude souviset i zatuhávání celého Navigonu nebo to, že se Navigon u mě vůbec nespustí s mapou celé Evropy. Je to prostě napsané tak, že to potřebuje hrozně moc paměti. Podobně jako Dynavix, škoda že se neučí u programátorů v Garminu, jejich navigace (Mobile XT) se spokojí pouze s cca 10 MB paměti...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. POI Warner pro TT 6
    Od Pavlos_2004 v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-05-2007, 13:33
  2. POI-Warner
    Od kutiltim_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-04-2006, 21:47