Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 37

Téma: POI-Warner

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    tak jsem teď odpoledne udělal test mapy celé Evropy ve spolupráci s PoiWarnerem3. Normálně používám jinou, v poslední době jezdím maximálně na Slovensko a tam používám „pouťovku“, takže jsem ji nepotřeboval.
    Postřehy:
    Po přepnutí mapy to enormě dlouho trvalo než to naběhlo a čtvereček PoiWar. zhnědnul (nebo zoranžověl? nevím). To jsem viděl poprvé, takže to v daném stavu určitě mělo „opocené brejle“-). Když to ale naběhlo čtvereček zezelenal a už tak zůstal. Zadal jsem cíl, výpočet taky trval déle, než je obvyklé, ale čtvereček zůstal zelený a v podstatě se mi již nepodařilo z něj udělat něco jiného, než „zelenáče“. Trápil jsem ho schválně až krutě, takže přepočítával a přepočítával, ale brýle se tomu už „nezapotily“ a makalo to celkem ke spokojenosti bez zamrznutí nebo padnutí. Tož Vítku, mám ještě větší plečku než Ty, ale jede to i na tu předmětnou mapu. Takže problém bych asi viděl někde jinde….
    S tím časem (jiné vlákno) to je ale doopravdy nějaká pakárna. Na danou mapu je čas -2 hodiny, TA má -1 a jak píšeš NT je správně. Tomu prostě nerozumím, vždyť ta Evropa je přeci taky NT!
    No, a chybějící lokalizační tabulky, to je pakárna sama pro sebe. Načetlo se mi tam více jak 5O událostí typu kolona, váznoucí doprava atd., ale kde to bylo ví Bůch. Tomu prostě nerozumím, uvolnit pro CZ TMC a nedodat lokalizační tabulky o velikosti, ať nejím, cca 5OOkB, to je prostě síla. To i ta pouťovka i-GO při upgrade na verzi plus a uvolnění TMC sice pro CZ nechalo staré mapy, ale lokalizační tabulky dodalo….
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Kolik máš po SR volné paměti pro programy? - Já 32 MB - mám WM5 a téměř žádné pluginy v Today (po HR je volných 35 MB). Další problém vidím v tom, že moje zařízení je VGA a to znamená asi větší nároky na paměť.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    cca 34 MB a pro úložný prostor zbude 7 MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Tak jsem si do PNA natahoval nově data.Mám ve Warneru zaškrtnuto aby se to automaticky zobrazilo na displeji.No když jsem kouknul na číslo přes 200 000.Poi,tak na teploměru jsem to měl v prostřed zelené.Dost dobrý.Ještě stím udělám nějaké testy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    No, jasná zpráva, PNA je PNA... Taky už jsem k tomu došel, PDA a navigace i vzhledem k budoucnosti asi už nebude to pravé.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    tak to já upřednostňuji volnost, a to i v okamžité volbě softu a dat. Včera se mě líbil Dynavix, dneska třeba Navigon, zítra až sem přistanou marťani se super marťanskou navigací a mě se bude líbit tak si ji nahraji.
    Příští týden pojedu na Slovensko, použiji pouťovku i-GO protože je tam, podle mého názoru nejlepší, další týden do Chorvatska a tam se budu rozhodovat opět mezi pouťovkou a ViaGPS s nejpodrobnějšími mapami HR které znám. Za měsíc třeba do Francie – vyhraje to Navigon na celé čáře a tak mohu pokračovat.
    PDA jsem se stejně už naučil využívat i na jiné věci než na navigaci a tedy, až nastane čas, půjdu radši do PDA, ale šetřit nebudu a hlavní kritérium bude, aby to bylo dělo. A že už se takový dělaj…, akorát nejsou za babku.
    No a vzdálenější budoucnost? Stejně to budeme mít v mobilu x-té generace a ten, domnívám se, bude nějakým universálním rozhraním bezdrátově napojený na pevnou víceúčelovou obrazovku a audio v autě přes řídící počítač auta. Ale do té doby ještě nějaké to auto vojedu, taktéž i pár PDA a jeho generačních nástupců „padne za vlast“
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    tož vážení, začínám silně uvažovat o tom, že si udělám radost a to dělo si pořídím. Mám však dílčí problém, puťovka i-GO je přenosná mezi jednotlivými stroji, ale co Navigon a PoiWarner. Co je u nich potřeba udělat k tomu, aby se dal oficiálně přenést ofiko SW ze stroje na stroj? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Jde to,již jsem to řešil na Navigonu 5,a v pohodě.V Sunnysoftu jim to kapku trvalo,ale jinak vše ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Pánové mám dotaz.Stahuje te si t PoiWarner nějaká POIs?Zajímalo by mě proč mě to nechce nechat nahrát POIs s hvězdičku,když jsem to legálně koupil.Fakt nevím jak na to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Zřejmě jsi legálně koupil POI Warner, leč databáze radarů je rovněž placená...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Jo již jsem se k něčemu dostal,chtějí 1 Euro měsíčně,ale za boha se nemůžu zaregistrovat.Budo to zkoušet i dál.

    Horší je že se mi přestali zobrazovat Ikony z www.POI.cz a přitom stažené s PoiWarneru jsou OK.Žeby něpřipouštěl konkurenci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Ahoj všem.Při nahrávání POI bodů třeba z POI.cz se občas stane že se nějaký soubor při stahování poškodí.Mám potom problém ho z pamětové karty odstranit.PoiWarner se totiž sekne a spadne.A formátovat kartu teda do nekonečna nemusím :sarcastic: Nemáte nějakou šikovnou radu?

    A ještě se vás zeptám jak často se vám stane,pokud vůbec,že si stáhnete poškozený soubor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    6michal
    Guest

    Dobry den,prosim poradte mi nekdo jak mam nahrat databazi radaru stazenych bud z poi.cz nebo z poiplaza.com do navigace Navigon 2110Max,ktera v sobe ma nahrany program poiwarner 2.8.2.Jsem laik a vubec nevim jak postupovat,nebo jak tento program spustit.Jestli je to zdarma nebo jestli se musi neco zakoupit primo od navigonu.Dekuji vam za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od martinhamr
    Ahoj všem.Při nahrávání POI bodů třeba z POI.cz se občas stane že se nějaký soubor při stahování poškodí.Mám potom problém ho z pamětové karty odstranit.PoiWarner se totiž sekne a spadne.A formátovat kartu teda do nekonečna nemusím :sarcastic: Nemáte nějakou šikovnou radu?

    A ještě se vás zeptám jak často se vám stane,pokud vůbec,že si stáhnete poškozený soubor.
    Zdar Martine! S tímhle bohužel žijí uživatelé MS produktů (já pracuji až na navigaci výhradně s UNIX/Linux prostředím). "Sekne se to", "nemohu odstranit", "nevím jak...", "proč to nejde?" atd. Bohužel většina navigací je postavená na babywindows, takže jsem se stal otrokem redmondských i já. Kvůli proprietárnímu kódu nemohu nic opravit ani rychle napsat a nechat sdílet mezi uživateli. Poi Warner sice existuje, ale na placený sw je zoufale složitý, problematicky funkční a absolutně nebere ohled na to, že většina POI je tvořena uživatelsky a měla by tak být importovatelná pomocí volně dostupného funkčního softu. Warez nepodporuji, ale chápu, proč v podobných situacích vzniká... Stačila by odlehčená volně dostupná verze PW s možností použití bez datově náročných png ikon. Copak tady nikdo neumí zatlačit na slušné legální a všem vyhovující řešení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    lukynnn_ce4you
    Guest

    Včera my přišel Navigon 2110 Europe ihned jsem stáhnul mapy verze Q2/2008.

    A našel jsem toto forum přímo tenhle topic, ale nevím jak mám začít pokud bych chtěl taky nějaký radary na mym navigonu. Vůbec to nechápu jak začít jakej je první a poslední krok? Nemohl by sem někdo napsat stručný návod? Byl bych mu moc vděčný a né jen já ale i spousta ostatních lidí. Tak sem kdyžtak napiště nějaký návod díky..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. POI Warner pro TT 6
    Od Pavlos_2004 v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-05-2007, 14:33
  2. POI-Warner
    Od kutiltim_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-04-2006, 22:47