Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Activesync přestal fungovat-pořád hlásí připojování

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    75

    Zničehonic přestal na MDA Compactu II fungovat AS. Po připojení ke kabelu pořád hlásí že se připojuje ale tím to končí, nepřipojí se. Zkoušel jsem ho odinstalovat, znovu nainstalovat, bez výsledku. Odebral jsem mu i zařízení, jak se tu v některé diskuzi psalo, bez výsledku.
    Dík za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    To samy... Problem je, ze se mi sice dokonce i podarilo, aby ActiveSync napsal pripojeno, jenze zadny jiny program to PDA, resp. jeho spojeni s AS nevidi. Nemuzu tam ani hodit ceskou lokalizaci. HP iPAQ rx1950. Hard reset jsem zkousel. Ruzne verze AS taky. A na vedlejsim kompu mi to jeste nejak podelalo netovy prohlizece, at otevru jakykoliv, tak vytuhne komp...nechapu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Stary odinstaluj, rebootni komp, stahni si novy 4.5 final, nainstaluj, odpoj vsechny usb zarizeni, restartuj PDA a pripoj PDA.

    Jde neboi nejde?

    Pozor, pri pripojeni jinych USB zarizeni, u me to byl PL2303 kablik k mobilu, se neslo pripojit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Připojím svůj problém s Active Syncem. Včera jsem formátoval počítač, ale udělal jsem si ne stolním Outlooku zálohu kontaktů, kalendáře i e-mailů. Po formátu jsem naistaloval Outlook, pak Active Sync 4.5 a když připojím mého Wizarda s WM6 k PC, tak ho sice AS najde a i se snaží sesynchronizovat a pak to hodí chybu.

    Na internetu jsem našel toto:
    Chyba synchronizace 85010014

    ActiveSync hlásí kód chyby synchronizace 85010014 z jedné z následujících příčin:
    • Synchronizace selhala z důvodu přesměrování složky dat (Data Folder) aplikace
    • Synchronizace selhala, protože Outlook je v režimu Offline
    • Synchronizace selhala z důvodu blokování skriptu Outlooku
    • Synchronizace selhala, protože ActiveSync je v Outlooku nesprávně registrován
    Jenže jsem nějak nepochopil co s tím? Netuší někdo, jak toto opravit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od vpe
    Stary odinstaluj, rebootni komp, stahni si novy 4.5 final, nainstaluj, odpoj vsechny usb zarizeni, restartuj PDA a pripoj PDA.

    Jde neboi nejde?

    Pozor, pri pripojeni jinych USB zarizeni, u me to byl PL2303 kablik k mobilu, se neslo pripojit...
    Jedine USB zarizeni pripojene k PC je modem od CDMA... Ten jsem fakt nevypojoval, protoze je blbost pri kazdym pripojeni PDA odpojovat internet (ale zkusim to pozdeji, ted nemam PDA u sebe). Jinak jsem vse zkousel, verze 4.1 i 4.5.

    Jeste poznamka, doslo mi to az potom... Na tomto PC (XP Pro, SP2) se POPRVE pripojit dokaze, ale pouze ho vidi ActiveSync, nic jineho, takze lokalizace porad nemozna. Kdyz ho odpojim a pripojim znovu, tak uz se pripojit nedokaze, proces (ted to mam odinstalovane, ale neco tusim od R, je soucasti ActiveSyncu) mi zacne zrat 100% vykonu CPU, nejde sestrelit ani externi aplikaci a nejde ani zakazat ci odstavit... Jedine zbyva restart. Tohle dela vzdy. A u vedlejsiho kompu (NB, XP Home, SP2) zase prosta instalace ActiveSyncu a zopakovani tohoto procesu zas zablokuje vsechny internetove prohlizece (proste se sekne komp, kdyz se otevrou) a system je dost nestabilni, obcas se nechce notebook vubec vypnout, nebo se pri tom sekne. Fakt divny, kdyz vam to vsem jde a mne to nejde na dvou pocitacich? Nemuze byt chyba v PDAcku? To samo o sobe je v poradku, ale co ja vim co tam muze vsechno byt spatne.

    Jeste treti vec... Radeji se zeptam: Je NUTNE mit nainstalovany Outlook v pocitaci, aby mi fungoval ActiveSync? Nepotrebuju synchronizaci, potrebuju tam jenom dostat ceskou lokalizaci, coz bez ActiveSyncu nejde. Jen se radeji ptam, protoze uz fakt nevim. Ale na tomto PC jsem to zkousel bez Outlooku (podelala se mi jeho instalace kvuli nepochopitelne chybe a sezralo mi to nenavratne uplne posledni volne megabyty na C:\, takze jsem ho tam nemohl uz dostat), ale na vedlejsim zase s Outlookem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    15

    musím se připojit, dělá mi to samé. nepomáhá vůbec nic, ani hard reset u pda, odinstalování active sync z pc a znovu nainstalování..nic. sem z toho dost neštastnej , mám loox 720. snad přeinstaluju i pc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    1

    Ja jsem mel podobnej problem - delal mi to firewall
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. FS N520 a synchronizace - přestal fungovat ActiveSync
    Od petjan_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2007, 12:32
  2. MDA Compact II - přestal fungovat
    Od pantondavo v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 21-12-2006, 13:18
  3. Přestal fungovat hlasitý reproduktor. (MDA COMPACT)
    Od Spider_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-11-2006, 19:42
  4. ASUS 636N - přestal mi fungovat zvuk
    Od breaker69_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 10:44
  5. MDA Compact-přestal fungovat zvuk
    Od Ozzy_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 14:07