Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Signal u MDA 2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    19

    Používám Radio 1.17.00 když jsem v budově tak signal skoro ztrácím, i v některých částech města když jsem na volnem prostranství ta sama obtíž…. Poraďte mi někdo je to vysílací části?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    S největší pravděpodobností ano. Radiem. Jakou používáš ROM? Obecně bych k WM2003SE poradil Radio 1.18 a k WM05 1.19. To 1.17 tam bylo od T-mobile k WM2003 a byly s ním problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    19

    ROM puvodni od ET 1.72.00.WWE
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    ta neni dobrá , zkus WM2003se, nebo rovnou WM5, dokonce i Osch už se nechal zlákat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    19

    Prosím o radu jak mám zmenit Radio ? Hledal jsem i u buzze ale nikde neni popsano jak mam fleshnout radio
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Jenom radio myslím nejde. Ale nechci kecat. Nikdy jsem to nedělal, tak nevím. Ale rozhodně ti doporučuji upgrade OS. Aspoň na 2003SE. Nebudeš litovat. Přecházet rovnou na WM05 by mohlo být "bolestivé", ale 03SE zase až taková změna není. Tedy ve způsobu jak si se strojem zvyklej pracovat. Větší rychlost, stabilita, naprostá odladěnost. Rozhodně nejlepší pro MDA II. A to radio 1.18 nevím jestli by s WM2003 pracovalo korektně.

    EDIT: Doporučuji WM 2003SE ROM 2.06WWE
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    19

    Oki díky za radu pospelím si to od ElSoft...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    19

    Tak jsem to prefleshoval ... podle návodu. Je to ještě horši se signálem Radio mám 1.18.00 ROM 2.06.00WWE EXTROM 2.06.202 poradte prosim co stim
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    pokud nepomohlo ani tohle, tak to bude zřejmě HW závada. Můžou to být jen zoxidované kontakty u antény, nebo v horším případě studeňák na desce
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TOUCH PRO 2 SIGNAL
    Od kowmen v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-11-2010, 19:10
  2. Signál
    Od lukbe_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 19-02-2010, 22:39
  3. GPS i-tec 339 neprijima signal
    Od gorgon_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-05-2007, 19:31
  4. Yakumo + Tom Tom ...signál ?
    Od Kair v sekci Yakumo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-01-2007, 18:11
  5. No signal
    Od LongJohn v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-05-2004, 10:05