Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: iGO a nezmyselna navigacia

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    Zdravim, neviem, ci mam len ja tuto zlu skusenost, no chcem sa informovat. Nainstaloval som si iGO a bol som fakt nadseny spracovanim mapy slovenska. podrobna a super. Potom som pomaly zacas zistovat, ze iGO nepozna jednosmerky. to ma dost zarazilo. No tento vikend som siel na oravu k nam domov a bol som dost mimo z toho, ked ma iGo uz v meste navigoval uplne nezmyselne - po chodnikoch, cez park... Je fajn ze tieto ulice su v iGO zmapovane a ze tam su, ale je nezmyslene navigovat na ne. neviem ci je to len vec malych miest alebo nejakej chyby. Neviete mi poradit. Mal som nastavenia urobene na jazdu autom takze tam problem neni ak vas to napadlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    No je pravda ze si IGO asi obcas dela co chce.vcera jsem byl V Kutne Hore a z toho co tam navigace provadela sem byl zmatenej jak lesni vcela.Kdyz jsem zadal z namesti cestu Domov tak me zavedla do nejake zahradni ctvrti kde se me asi trikrat pokousela navigovat nekomu do garaze neustale prepocitavala nekam kde nic nevedlo .Jednou me vedla tam kde byly zatarasy a pesi zona.Az asi na popaty se srovnala a vyvedla me z mesta ven.Jeste ze Kutna Hora neni tak provozne zatizena a hlavne byla nedele ale v ve velkem provozu nevim nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Viděl bych na špatně nastavené iGO. Tuším, že ve vlastnostech trasy máte nastaveno vyhledávat trasu pro chodce, nebo cyklistu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    Nevim, myslim ze tim to nebude.Pouzivam navigaci SilverGuide 4000 a ta nema ve vlastnostech nastaveni pro chodce ani cyklisty, aspon sem tam tyto funkce v nastaveni neobjevil.Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Nevím jak SilverGuide 4000, ale iGO toto nastavení obsahuje (viz. obr.).
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    Ano mate pravdu je tam uplne stejna volba nastaveni jeste jsem ji nepouzil .presto bylo nastaveno -Automobil.Dekuji za upozorneni
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    Citace Původně odesláno od osch
    Viděl bych na špatně nastavené iGO. Tuším, že ve vlastnostech trasy máte nastaveno vyhledávat trasu pro chodce, nebo cyklistu.
    No ak si dobre precitas moju otazku a najma poslednu vetu, samozrejme si vsimnes, ze som mal nastavenu jazdu autom. Takze v tom to naozaj nieje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    75

    Taky se mi stalo, že se to celý pomátlo. Navigovalo to úplně nesmyslně a neustále se přepočítávala trasa. Bylo to po upgrade na nové beta verze. Měl jsem nastavený komunikační protokol SiRF a zdá se, že beta si s ním nerozumí
    Po přepnutí GPS modulu na NMEA se to uklidnilo a vše je již OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jo v Kutný jsem byl nadávno, hledal jsem hotel Mědínek. Kdyby neměl cedule, tak ho IGO ani TT nenajde mají tam ty jednosměrky trochu out of mísu:no:
    Ale to je asi obecnější problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od kokoskokos
    Taky se mi stalo, že se to celý pomátlo. Navigovalo to úplně nesmyslně a neustále se přepočítávala trasa. Bylo to po upgrade na nové beta verze. Měl jsem nastavený komunikační protokol SiRF a zdá se, že beta si s ním nerozumí
    Po přepnutí GPS modulu na NMEA se to uklidnilo a vše je již OK.
    to bola nejaká staršia beta,tiež mi to robilo,teraz používam verziu z 11.1.2007 a ide koretne a j so SIRFom,no problem:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Obelisek
    No je pravda ze si IGO asi obcas dela co chce.vcera jsem byl V Kutne Hore a z toho co tam navigace provadela sem byl zmatenej jak lesni vcela.Kdyz jsem zadal z namesti cestu Domov tak me zavedla do nejake zahradni ctvrti kde se me asi trikrat pokousela navigovat nekomu do garaze neustale prepocitavala nekam kde nic nevedlo .Jednou me vedla tam kde byly zatarasy a pesi zona.Az asi na popaty se srovnala a vyvedla me z mesta ven.Jeste ze Kutna Hora neni tak provozne zatizena a hlavne byla nedele ale v ve velkem provozu nevim nevim.
    tiez si myslim ze to je nastavenim pre chodcov, pripadne neakualne mapy. V BA ma starsia mapa nutila niekedy ist do jednosmerky, nova aktualizacia SK 2007.04 uz naviguje spravne
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Navigacia AMCOR
    Od stano75 v sekci Alturion
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-11-2008, 12:22
  2. Navigacia bez GPS
    Od Pufo Callo v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 11-04-2007, 18:04
  3. Navigacia by Japan.
    Od pdq v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-06-2006, 17:34
  4. navigácia GPS a PDA
    Od aclass v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-10-2003, 21:28