Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Acer c530

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Dobrý den,

    jsem v tomto oboru absolutní lajk, takže se pořádně ani neorientuju v pojmech, a proto jsem se obrátil na toto forum. Uvažuji o koupi PDA ''Acer c530'' dozvěděl jsem se, že podporuje wifi a nějakým způsobem si automaticky vyhledává spojení s internetem v místě, kde s ním zrovna stojím, pokud se tam připojení nachází. Chtěl jsem se zeptat zda je možné s tímto přístrojem být připojený v nějakém místě na internetu aniž bych měl předplacený nějaký internetový paušal. Jaká je pak stabilita takového připojení?
    Poslední otázka bude součástí koupě ''Acer c530'' OS Windows Mobile 5.0 ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Ohledně wifi neporadím , ale mám teď asi 3 dny Acer c510 . Mám ho z Mironetu a byl u něho Windows Mobile 5 + česká lokalizace od Sunnysoftu , takže pohoda
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    C530 se liší od c510 prakticky jen přítomností Wi-Fi.
    Po zapnutí Wi-Fi vyhledá okolní dostupné Wi-Fi hot-spoty, které zobrazí na displeji. Pokud není přístup nijak chráněn, mělo by jít se připojit (postup se může lišit dle výrobce) a bude-li signál dostatečně silný, neměl by být problém ani se stabilitou. I když tady hraje roli více faktorů.
    OS WM 5.0 je už součástí ROM v PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Malinsky: děkuju za jasnou odpověď. Čili z c530 se připojím, pokud je v místě dostupná síť wifi a připojení není nijak chráněno, tak s to automaticky připojí nebo budu muset podstupovat nějakou složitou nastavovací proceduru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Ještě jedna laická. Jak je to u PDA s klávesnicí konkrétně tedy c530. Počítám správně, že klávesnice je u PDA software (nikoli hardware jako u PC) a vyjedu si ji kliknutím perem na nějakou ikonu v PDA a perem pak také do PDA pomocí softwarové klávesnice zapisuju?

    Omlouvám se za své amatérské otázky, ale koupě PDA je u mě spíš vynucená díky pracovním povinnostem a časovému vytížení, ale zase na druhou stranu notebook by byl pro mne zbytečný. Takže asi tak. Jen slovo PDA jsem objevil poprvé v životě asi před třemi týdny
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Přesně tak. Klepnutím na ikonu se zobrazí klávesnice ( dají se měnit , aplikací je spousta ) anebo psát přímo na display.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ad Wi-Fi
    Automaticky se nepřipojí, objeví se seznam dostupných hot-spotů (pokud nějaké jsou) a ty si vybereš, ke které chceš připojit. Jak jsem psal výše, může se to lišit dle výrobce PDA, ale cca by to mělo být stejné.

    Jiný bude postup, pokud se budeš chtít připojit doma nebo v práci na zabezpečenou, ale to se tu 1/ už řešilo a 2/ to bych nechal až na konkrétní případ.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    raybeck_ce4you
    Guest

    Ahoj, může někdo poradit, jak mám v Aceru c530 přehrávat video přímo z www? Jde to nějak? Nebo se musí použít nějaký software?
    Díy za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    mel by to zvladat mediaplayer
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    raybeck_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od Carabei
    mel by to zvladat mediaplayer
    Můžeš mi prosím poradit, kde ty věci, co jsi mi shora jmenoval, sehnat v ČR? A neznáš nějaké odkazy na servery s PDA tematikou? Jsem u PDA nováček a rád bych postupně zjišťoval, co vše dvede.
    Můžeš mi poradit, jak přehrát na PDA ACER 530c video z Youtube, CT, NOVA ... atd. Dají se někde aktualizovatkodeky? Díky za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Acer c530 a GPS
    Od Ifča v sekci Acer
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 27-11-2007, 10:12
  2. Acer c530 a statická navigace
    Od forst v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 20:27
  3. acer c530 a wifi
    Od petr5_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 20:04
  4. Acer uvádí: C510 a C530 - PDA s GPS
    Od Zdenek Malinsky v sekci Acer
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-10-2006, 07:34