tak začnem MapLoaderem(mimochodem Česká republika má mapu 35,6
MB velkou)
tak začnem MapLoaderem(mimochodem Česká republika má mapu 35,6
MB velkou)
tak první chyba soudruhů z Nokie, MapLoader vyžaduje pro stahování map mít na PC připojené zařízení s USB mass storage nebo paměťovou kartu ale bohužel nerozeznal ani paměťovou kartu v interní čtečce v notebooku ani externí čtečku s kartou na PC :? :yes: pokud se někomu povede stáhnout např. mapa ČR, tak ji prosím někam nasdílejte![]()
Já se v tom moc nevyznám, ale nemůže být chyba v tom, že ta mapa se stáhne do zařízení, které má v sobě nainstalovaný program pro prohlížení těch map který ještě není k dispozici? Proto to pořád píše ať vložíme zařízení do USB nebo kartu do čtečky. Navíc ta poslední věta je tuším že software musí být před instalací map alespoň jednou zapnutý. Takže musíme počkat až ho vydají protože samotný program ještě není
je to možné,zatím musíme čekat a uvidíme pro které WM zařízení konkrétně bude Smart2go dostupnej:yes:
čekovat situaci mohete zde :
http://www.smart2go.com/en/index_html
tak a je tu Smart2go pro WM5 - na stránce Nokie bylo napsáno pro zařízení Qtek 8300, tak nevím jak to pojede,ale jdem testovat ne ?![]()
*** soubory rozbalit a sloučit v Total Commanderu :?![]()
tak program funguje ale nenapadá mě,jak získat mapu ČR, ten Nokia MapLoader prostě nedetekuje zařízení,na které by šla uložit :?
Tak se mi stahovaní podařilo rozjet, Ale![]()
Nainstaloval jsem aplikaci na kartu a spustil, dokončila se instalace, Vše jsem dal na kartu. Potom jsem přepnul MDA do režimu Storage, připojil k PC a spustíl program na stažení map. Pak už aplikace našla zařízení a zažala stahovat mapu CZ.
Ale
Maji ale si nejaký problém se serverem protože data sice tečou ovšem odhadovaný čas je 3500 hodin to čekat nehodlám![]()
vypada to ze se zadrel ten jejich server, nejde poradne stahnout ani ten MapLoader ....
Ahoj, uz mate nekdo nejaky mapy ? Vcera se mi to nakonektilo z telefonu a stahlo to asi 1 MB, dal uz jsem nemel trpelivost. V praci to bohuzel zkusit nemuzu, protoze ten jejich maploader nepodporuje nas proxy ==> nemuze se nakonektit.
Ahoj. Mohl by sem někdo prosím tu mapu ČR nahrát snad to není nelegální když to je zadarmo. Mě to totiž nejde nijak stáhnout, nemám čtečku ani mass storage zařízení tak nevím jak to stáhnout přes ten maploader. Zkoušel jsem WM5torage a s tím to nejde. Nebo jestli má někdo jiný postup tak sem s ním. Dík
:? taky bych potřeboval mapu pls :no:
tak se mi zda,ze ji nikdo nema![]()
To to vážně nikoho nezajímá? Vždyť je to navigační software zadarmo a nevypadá nepoužitelně. Nešlo by to alespoň přesunout do sekce GPS a navigace? jinak nevím proč to lidi ignorujou.
Asi maji jine....
![]()
(
![]()
: