Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Oprava mrtvolek po špatné FLASH, popis vývodů EXTENSION konektoru IPAQu 3630.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    9

    Najdete zade:
    http://pda.netuje.cz
    Popis konektoru na zažádání emailem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    no jo krasny stranky teda spiš ty věci na nich supr napad konečně česky stranky s takovyma věcma se hodi lidem jako ja kery nesnaši angličtinu!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    Noo super stranka nieco podobne som hladal...Ja mam iPAQ 3970 myslis ze bude mozne pouzit tento navod aj pre moj iPAQ ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    http://www.ipaqrepair.co.uk/ipaqpart76.html mozem poslat aj lepsie foto
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Nad timdle jsem taky dumal jestli to lze použit i na 3970 protože ji mam take ale zatim jsem to nezjistil ale podle mě to pude taky jen vědět kam to napajet by chtělo cely schema zakladovky kdybys o něčem věděl tak napiš na icq 306-921-424 napiš i tak jestli někdy budeš mit čas mužem pokecat se nudim protože chodim do 9 třidy tak už to flakam:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    9

    Mám pro vás pánové dobrou zprávu, jelikož mi umřel můj 3630, sehnal jsem 3970, a již mám nějaké základní údaje o JTAGu na 3970. Již jen otestuji, vyfotím, a hned napíšu článeček.
    Jsem rád že se vám mé stránky líbí.

    http://pda.netuje.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Mam supr spravu ten navod by se měl z největši pravděpodobnosti oběvyt na strance www.pda.netuje.cz zhruba kolem tejdna ale dejte tomu čas majitel těhdle stranek na něm pracuje ale nespěchejtee!! kdyby se nahodou mu nepodařilo to udělat tak se do toho pustim a udělam to ja tak si počkej a budeš to mit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    no ja mam staru 3870tku uz pomaly 5 rokov. a nahradcu som zatial ani nehladal a pockam kym nieco lepsie pride.. ked porovnam tu rychlost novych 400a viac Mhz procakov v novych PDAckach tak mi to pride rovnako - moj mam pretaktovany na 236mhz a som s nim maximalne spokojny..
    jedinu nahradu za mojho dochodca som nasiel 4700 ale ten je touchpad mi maximalne nevyhovuje. preco nedavaju taku klasiku aka bola kedysi obrovsky pad je proste parada a hlinik tiez..
    baterka stale drzi dva dni a to je co povedat..
    este si pockam na nastupcu..
    ach jaj keby ta 4700 mala normalny pad...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    jo jo taky na svoji 3970 nedam dopustit mě se ty novy pda neliby! přidou my moc šmejdovy sou strašně tenky maly a tak bych to v ruce zlomyl a v kapse bych nevěděl že ho mam i když mě chyby wi-fi tak CF jecket to řeši hned z linuxem se to pda dostava dost do předu a jede tam už snad všechno bluetoot wi-fi takže starši problem byl davno vyřešen a ted si lebedim z mim milačkem na linuxu za celou dobu co ho mam sem nemusel PDA ani jednou restartova nic žadny zamrzani coš se dřiv když sem měl WM řict nedalo tam to bylo na denním pořadku aspon 3x jinak by bylo super kdyby moderatoři tady udělaly tema o linuxu jestli je to možny
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    presne tak ako pises.. ziadne mrznutie, resety ani nic take nepoznam. kolega co ma hermesa tak musi vyberat baterku a druhy co ma acera s tym gpskom odklopnym tak to ked chytis do ruky tak to vrzka jak latrina u mojej babky a cakas len na to ze ked to padne na zem tak sa to rozpadne na milion kuskov..

    zatial ak nic lepsie nenajdem tak sa budem musiet zmierit s vypredajovym hp 4700 ale ten touchpad... kkti naco to tam dali!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    no jestli na to nespěchaš tak počkej na ten navod od Albeda měl by byt do 2 tydnu na jeho strankach www.pda.netuje.cz jak už znaš ! podle toho to rozchodiš snad jinak kdyby ne tak řekni možna bych koupil tvou 3970 kdybys ju prodaval nefunkčni třeba kdyby nahodou se někdy rozbil displej nedej bože to bych se asi zastřelyl ale stat se muže vše aspon bych se mohl v tom hrabat jak si ve svym někery věci nedovolim
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Loox 420 špatný kontakt JACK konektoru - oprava
    Od Molex_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-09-2007, 15:37
  2. TyTN - špatné klavesy po flash ROM
    Od Bishop_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-04-2007, 17:17
  3. H2210 popis konektoru
    Od vladimirek_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-06-2005, 19:39
  4. Špatně nahrávající mikrofon u 3630
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-04-2003, 14:53
  5. Velikost CF karty k IPaqu 3630
    Od Pheek v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-10-2002, 15:33