Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: Nová ROM 354 pro E-TEN Glofiish M700

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Mar 2003
    Příspěvků
    15

    Dotaz pro pana Kubce.
    Lokalizace s patchem měla své chybičky, ale i svoje kladné stránky. Mužete mi prosím sdělit důvod, proč jste změnili vzhled a ovládání české (sw) klávesnice? Konkrétně mi jde o numerickou klávesnici a možnost smazání posledního znaku potažením stylusu na klávesnici kdekoliv doleva. Vím, že můžu zapnout CAPS, vím, že můžu smazat poslední znak přes BK, ale proč měníte to, co má zažito většina uživatelů PDA, navíc v první verzi lokalizace jste tyto možnosti měli.
    A poslední dotaz, chystáte se vydat další verzi lokalizace s případnými změnami?.
    Děkuji za odpověď
    TF
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    120

    Je to jednoduché, změnili jsme dodavatele klávesnice, proto tyto změny. Chápu, že vám změna teď není po chuti, ale myslím, že naše nová klávesnice plně uspokojí všechny uživatele. V budoucnosti plánujeme například přidat možnost vyfocení obrazovky nebo změny vzhledu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    58

    Nová česká klávesnice je v pohodě.Není problém si na těch pár změn zvyknout.Podle mě je lepší než ta starší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Mám sice X500, ale jak už někdo poznamenal je to stejný.
    Mám ROM WWE 032 0291 a při psaní mi vynechává znaky. Nejdřív jsem nadával na display, ale pak jsem si všiml že tam jsou mezery. To znamená že display reaguje. O podobném problému jsem četl na hardwarové klávesnici M700.

    Je to v ROM 354 vyřešeno? Asi není problém přehrát moji ROM?

    Prostě se přehraje celý operační systém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    57

    Mam M700 rev 354 a zjistil jsem ze obcas mi klavesnice take znak vynecha, ale jen ta softwarova, Hardwarova slape jak hodinky. pozn. nemam lokalizaci a pouzivam orig ang klavesnici. Jinak ted se hadam s voice commanderem o vyslovnost nenecha si vysvetlit ze Matysek neni Matajsek ))
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    Mám problém s instalací ROMky 354. Jsem začátečník, takže chyba je pravděpodobně na mé straně... Install Shield Wizard se v pohodě spustí,příprava k instalaci, vše proběhne jak má. Naskočí END USER UPDATE s pokyny jak dál pokračovat... PDA propojeno s PC, ActiveSync "connected", ale jakmile odkliknu NEXT, ANO - po chvíli je hlášena chyba "PDA initials failed", že je chyba v propojení a ať se přesvědčím, zda AS pracuje jak má. A tim končim, neb netušim, v čem dělám chybu ? Poradíte ? :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jako nový uživatel (a hned první den jsem přešel na ROM 354) mám dotazy:
    a) Na 354 je spec. čeština 1.1 z 8.2. a současně je nějaká samostatná klávesnice na M700 z 4.2. - funguje ta samostatná klávesnice s ROM 354?
    b) Lze nějak zabránit, aby se nainstalovala ta spousta aplikací z ROM? Nebo když něco nechci, musím ručně odinstalovat? Ale pak hrozí, že tzam stejně něco v registrech zůstane.
    c) Funguje s M700 SPB Shell a SPB Pocket Plus a SPB Diary? Nepere se to s něčím?
    d) čeština se má instalovat jako první - předpokládám, že se tím myslí až po instakaci aplikací z ROM. Nebo lze nějak zastavit instalaci aplikací z ROM, naistalovat češtinu a pak teprve to co je v ROM?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    A) Lokalizace 1.1 obsahuje klávesnici z 4.2, samozřejmě lze použít také tu samostatnou bez CZ lokalizace
    B) Ono jde spíš o to, že některé ty aplikace jsou docela důležité
    C) Tady jsem to testoval na X500, tak na M700 nebude určitě také žádný problém
    D) čeština se instaluje jako první až po instalaci aplikací z ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Nová CZ ROM (455) pro komunikátor E-TEN glofiish X800
    Od Tomáš Kubec v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-04-2008, 17:09
  2. E-TEN Glofiish M700
    Od kropac_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-04-2008, 23:24
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 19:46
  4. Nová ROM 351 pro E-TEN Glofiish X500
    Od michalsl v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 03-02-2007, 18:40
  5. Glofiish M700
    Od moucha_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-11-2006, 00:45