Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: BT Headset pro MDA Vario(Qtek 9100)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    9

    Hledám BT Sluchátka s microfonem pro Mda Vario.
    Pokud někdo víte kde je v praze koupit a mate to vyzkoušené tak
    mi to sem prosim vás napište schnánit je už dlouho.

    Moje MDA Vario .
    Verze ROM : 2.21.2.7 CSY
    Verze radia : 02.25.11
    Verze protokolu : 4.1.13.12
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    :?:

    Jako třeba koupit naprosto libovolný BT headset nevyhovuje? Anebo to mají být stereo sluchátka?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    9

    Koupil jsem si Logitech mobile stereo headset a pripojim ho pres BT a da mi to jenom volbu Nastavit jako handsfree a nic víc a to maj podporu.

    Na krabici to má napsáno For A2DP - Advance Audio Distribution Profile ale aso nejspíš mi nejde roschodit to A2DP zkoušel jsem najít nějakou instalaci pro MDA Vario a nic Pokud ji někdo máte a víte že je funkční tak mi sem dejte link.



    Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Aha, takže ne BT Headset se píše v nadpise threadu, ale sluchátka pro stereofonní poslech hudby? Tam musí být myslím podpora obsažená v ROM (a takovou oficiální CZ ROM ještě T-Mobile neuvolnil), ale v diskuzích se to už tady řešilo, zkus si vyhledat AKU (to je podverze WM 5.0)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    104

    Na podporu A2DP podrebujes mat ROM s AKU 2, myslim ze by to mohla byt aj ta co mas teraz, potom potrebujes nainstalovat cab, ktory pridavam v prilohe.
    Potom restart a pri !novom! sparovani sluchatiek by ti malo ponuknut aj stereo.
    Vela zdaru...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od lenivyventil
    Na podporu A2DP podrebujes mat ROM s AKU 2, myslim ze by to mohla byt aj ta co mas teraz, potom potrebujes nainstalovat cab, ktory pridavam v prilohe.
    Potom restart a pri !novom! sparovani sluchatiek by ti malo ponuknut aj stereo.
    Vela zdaru...
    A jak poznam že mam ROM s AKU 2 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    16

    Nastavení - Systém - O systému - karta Verze
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. QTEK 9100 (MDA VARIO)
    Od Clayderman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 11:00
  2. Qtek 9100 vs. MDA Vario
    Od hustej v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 29-06-2006, 00:53
  3. QTEK 9100 ROM > MDA Vario ROM
    Od Roman.34 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 14-06-2006, 13:34
  4. MDA Vario/Qtek 9100 a GPS
    Od Jirka K._ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 21:19
  5. MDA VARIO, QTEK 9100 a GPS
    Od moucha_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 20:47