Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: USB klavesnice - nutny restart pred pouzitim..?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    14

    Koupil jsem si USB klavesnici Benq ME6512, supr, fakt prijemna vec. Jen jediny nedostatek. Pred zapojenim musim provest soft restart aby fungovala a nesmim PDA vypnout. Pak opet musim soft restart aby se rozbehla. Je to normalni?

    Diky,
    Michal
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Hm,to je skôr nezvyklé:? Obvykle stačí pripojiť klávesnicu pri vypnutom zariadení a odpájať ju tiež pri vypnutom zariadení.Ale záleží tiež akú SIP klávesnicu používate,či s podporou diakritiky,alebo nie.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    Pomoct ti neviem, ale mozno ty vies mne. kde si klavesnicu kupil? a ake ma rozmery? ja rozmyslam nad kupov tejto :
    http://www.skleppda.pl/show.php?p=9244ed26dd0d9bc2a64cc4efa36b1a9822436

    ktora ma rozmery 32x14,5 mm
    a cena je tak isto super a to len za 330 Sk a dokonca ju maju v datarte v poluse. Len ak by bolo nieco zaujimavejsie tak by som sa nechal ukecat. Chcel som tu Brando malicku, ale zase to objednavat, cakat na to... S cakanim nemam dobre skusenosti, zvyknem minut vsetky financie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od Miksebik
    Koupil jsem si USB klavesnici Benq ME6512, supr, fakt prijemna vec. Jen jediny nedostatek. Pred zapojenim musim provest soft restart aby fungovala a nesmim PDA vypnout. Pak opet musim soft restart aby se rozbehla. Je to normalni?

    Diky,
    Michal
    Já mám ten samej problém, jen mam klávesnici Genius.
    Je to dost nepohodlné restartovat LOOXe když chci připojit klávesnici.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    Kupil som si tu klavesnicu, znacku vam nepoviem ale problem mam ten isty. len som zistil, ze ak pred vypnutim displaya tu klavesnicu odpojite - z usb - tak po zapnuti ju mozte opat pripojit. len neviem, chvilku to tak islo, chvilku nie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    14

    @milos: Ja ji kupoval v Electroworldu, za nekrestanskych 1250, i s mysi (v setu). Byl jsem nastvanej, vedel jsem ze pres net. obchod by byla o dost levnejsi, ale nikde ji proste nemeli.
    Rozmery: cca 27 x 13 x 1cm v nejsirsich mistech.
    Stejne asi jeste zkusim tu mini Brando. Klavesnic neni nikdy dost :-))
    No ale ten reset je dost naprd. Abych se bal vypnout PDA, ze mi pak prestane jit klavesnice.. :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    14

    Tak jsem to ted jeste zkousel. A i hledal na googlu.
    Overil jsem si nazor, ze po vypnuti jakoby n560 prestala dodavat stavu USB hostu. Se zapnutym PDA jsem mohl klavesnici pripojovat / odpojovat a vse OK. Pak stacilo zmacknout vypinaci tlacitko a smitec. Njn, proste nebudu moct na prednaskach ve skole vypinat PDA, jen nastavim vypinani displaye. Ale myslim ze by nemel byt problem tohle osefovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Já používám k looxovi C550 klávesnici Umax Lumi EL725 včetně podsvícení a funguje naprosto bez problémů. Můžu vypínat, zapínat a stále funguje jak má.
    Včetně české diakritiky samozřejmě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od milos797
    Pomoct ti neviem, ale mozno ty vies mne. kde si klavesnicu kupil? a ake ma rozmery? ja rozmyslam nad kupov tejto :
    http://www.skleppda.pl/show.php?p=9244ed26dd0d9bc2a64cc4efa36b1a9822436

    ktora ma rozmery 32x14,5 mm
    a cena je tak isto super a to len za 330 Sk a dokonca ju maju v datarte v poluse. Len ak by bolo nieco zaujimavejsie tak by som sa nechal ukecat. Chcel som tu Brando malicku, ale zase to objednavat, cakat na to... S cakanim nemam dobre skusenosti, zvyknem minut vsetky financie.
    presne túto mám, až na to že nejde diakritika celkom funguje ) Značka je A4 a funguje kedy chce http://img.orpheusweb.sk/uploaded2/pda_1.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Citace Původně odesláno od PatrikL
    Citace Původně odesláno od milos797
    Pomoct ti neviem, ale mozno ty vies mne. kde si klavesnicu kupil? a ake ma rozmery? ja rozmyslam nad kupov tejto :
    http://www.skleppda.pl/show.php?p=9244ed26dd0d9bc2a64cc4efa36b1a9822436

    ktora ma rozmery 32x14,5 mm
    a cena je tak isto super a to len za 330 Sk a dokonca ju maju v datarte v poluse. Len ak by bolo nieco zaujimavejsie tak by som sa nechal ukecat. Chcel som tu Brando malicku, ale zase to objednavat, cakat na to... S cakanim nemam dobre skusenosti, zvyknem minut vsetky financie.
    presne túto mám, až na to že nejde diakritika celkom funguje ) Značka je A4 a funguje kedy chce http://img.orpheusweb.sk/uploaded2/pda_1.jpg
    Diakritiku lehce zařídíš softem AekMap (tuším, že nějak tak se jmenuje). Hojně se to tu probírá na diskuzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    ok, skúsim pohľadať
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150

    Já mám klávesnici KeySonic Ultra Mini Keyboard a mam problem, že když vypnu ppc, tak přestane jít diakrytika a jde jen po restartu, jinak fachá v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    Citace Původně odesláno od PatrikL
    Citace Původně odesláno od milos797
    Pomoct ti neviem, ale mozno ty vies mne. kde si klavesnicu kupil? a ake ma rozmery? ja rozmyslam nad kupov tejto :
    http://www.skleppda.pl/show.php?p=9244ed26dd0d9bc2a64cc4efa36b1a9822436

    ktora ma rozmery 32x14,5 mm
    a cena je tak isto super a to len za 330 Sk a dokonca ju maju v datarte v poluse. Len ak by bolo nieco zaujimavejsie tak by som sa nechal ukecat. Chcel som tu Brando malicku, ale zase to objednavat, cakat na to... S cakanim nemam dobre skusenosti, zvyknem minut vsetky financie.
    presne túto mám, až na to že nejde diakritika celkom funguje ) Značka je A4 a funguje kedy chce http://img.orpheusweb.sk/uploaded2/pda_1.jpg
    No spravne, funguje kedy chce, a na to som dost nahnevany. ale s diakritikou problem nemam vobec. Totiz mam nainstalovanu cesku lokalizaciu spolu s ceskymi klavesnicami od sunysoftu a ked v nastaveniach klavesnice zapnem volbu - zaponut podporu HW klavesnice - tak to funguje uplne perfektne. Len to s tou nefunkcnostou klavesnice po vypnuti pda, to je najhorsie
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    kde se dá ta klávesnice benq sehnat, na webu jí nevidím, děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. restart po rychlém zavření klávesnice
    Od paja_11 v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-08-2010, 12:08
  2. po kazdem pripojeni je nutny restart?
    Od Trebor_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-05-2006, 13:44
  3. Zamrzání a následně nutný HR
    Od bajnyphoenix v sekci TomTom
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 21-04-2006, 00:27
  4. Nutný hard reset ...
    Od PavelKa_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-06-2005, 18:22
  5. Instalace progranů-nutný reset
    Od Butch_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-07-2004, 15:25