reklama
Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Aplikace
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky
Příslušenství
Tablety
Wearables
Ostatní
O nás  |  Napište nám
Facebook  |  Twitter
Svět hardware  |  Digimanie
TV Freak  |  Svět audia

Téma: FS N520 a synchronizace - přestal fungovat ActiveSync

5.2.2007 08:06
petjan_ce4you.. sice se to tu probíralo v různých pohledech, ale přeci .. používám svůj Loox už nějakou dobu a z ničeho nic mi přestal komunikovat s ActiveSync .. používám (používal jsem :( ) dvou různých zařízení pro partnerství - stolní PC s W2K a notebook s XP. Po podkliném používání se najednou přestalo vše chovat korektně - nelze navázat spojení - nejprve na W2K a poté i na XP, zde však stačilo smazat nastavení a vytvořit nové partnerství a vše běží dál, ale na W2K stále nic .. ani po vyzkoušení novějích verzí ActiveSync. Netuší někdo co s tím?? p.s. používám při W2K kolébku, ale ke změně nedojde ani při jejím vynechání ..

Přesunuto do + Komunikace & Synchronizace
4.3.2007 12:00
ladarozan_ce4youv tomhle případě jsem úplně přeinstaloval jak Outlook tak i ActiveSync. Lepší je zůstat u verze 4.2 - neaktualizovat na 4.5...
4.3.2007 12:32
weszterměl jsem podobný problém, po hardresetu PDA se to rozjelo, ale po obnovení zálohy zase včudu, už si nepamatuju, jak jsem to vyřešil, ale mám dojem že to souviselo se "síťovejma" připojeníma PDa -> PC, který pak AS využívá... nějak to blbě přidělovalo adresy, myslím že jsem smazal partnerství, přeinstaloval AS v PC a že jsem nějak něco mazal v AS na PDA, akorát to teď nemám u sebe, tak nevim....
myslím že jsem i zakazoval firewall...
myslím že nejrychlejší bude HR na PDA a znovu nainstalovat - záloha zas blbě nahraje nastavení a je to znova blbý...