Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: vodafone 1605 nebo HTC tytn

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    uvažuji co bude vyhodnější jestli od vodafone nebo ve volnem prodeji má někdo mda od vodafone?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A není od Vodafone pouze pro firemní zákazníky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak on je Ladin vezme pro celou Al-Kajdu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    je pro firmy, však mám firemní paušal není mi deset let jsem zvědavý jakou kustomizaci na něm udělali
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

    Firemni pausal a byt business zakaznik Vodafonu jsou ruzne veci.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak už ho mají i pro plebs. Pardon, mají ho nejen pro firemní zákazníky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mr_syck
    Firemni pausal a byt business zakaznik Vodafonu jsou ruzne veci.....
    a co jsi tím chtěl říci? ja se ptal jestli ho někdo má v době kdy byl pro dospěle neboli pro firemní zákazníky .chci si o něm získat nějaké informace než ho koupím rozhodně je výhodnější ho koupit pod firmou než jen tak volně,protože stejně provolám xy částku za měsíc
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Puvodni ROM pro HTC TyTN od Vodafone CZ
    Od mousefromhouse_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 16:57
  2. HTC TyTN a SIM toolkit Vodafone
    Od Žanek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-06-2007, 21:35
  3. TyTN (přesně Vodafone 1605) na obrazovce dnes chybí úkoly.
    Od PaŠa_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 27-02-2007, 22:39
  4. Liší se nějak HTC TyTN a HTC Vodafone 1605?
    Od pdainz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-01-2007, 15:13