Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Mizející ikony z Today

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    8

    Ahojky všem, mám Qtek 2020 / Dataphone II/ a nemám na hlavním displayy v Today vidět ikony. Když klepnu na místro, kde mají být, tak se otevře naapř. kalendář, ale ikony nejsou vidět. nastaveno mám vše O.K. Čím to může být? Díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Těžko říct. Sám jsem se se zmizením ikon na today nesetkal. Používáš nějaké speciální softy na today jako např. Wisbar Advance Desktop. Nějaký I-Luncher, či SpbPocketPlus.
    SR si určitě vyzkoušel(a). Kdy byl naposledy proveden HR?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od osch
    Těžko říct. Sám jsem se se zmizením ikon na today nesetkal. Používáš nějaké speciální softy na today jako např. Wisbar Advance Desktop. Nějaký I-Luncher, či SpbPocketPlus.
    SR si určitě vyzkoušel(a). Kdy byl naposledy proveden HR?
    HR byl proveden včera, vše po něm jelo O.K. Dneska jsem provedla nastavení internetu přes SMS od T- Mobile a pak to zmizelo. Vlastně při odpojení od netu a návratu do menu. Ani po měkkém resetu se to neobjevilo, a HR tomu zas dívat nechci. Žádné jiné pluginy na Today nepoužívám, jen to základní nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Nějaké nevhodné témátko (.tsk) na today? Myslím např. animované, nebo určené pro jiný OS?
    Když jsem u toho OS. Máš tam WM2003, 03SE, nebo 05?
    A předpokládám, že ty today pluginy máš v nastavení today povolené.

    ----------------------
    EDIT. A pls. pokud reaguješ na předchozí příspěvek, tak ho necituj. Smaž tu citaci ve třetím příspěvku. Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    8

    Mám WM 2003, na dispaly jedno témátko / neanimované/ stažené zde ve freware.Ale když dám jiné témátko, tak to nepomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Tím nastavením internetu přes SMS máš namysli takové ty samonastavovací smsmky?
    Určitě bych ti tedy doporučil nový HR a nenastavovat internet tímto způsobem. Taky bych ti doporučil, když už ten HR, tak rovnou flešnout novou ROM. Nejlépe 03SE (viz můj podpis).
    Ale vraťme se k problému. Koukni na tuto diskuzi a najdi si tam poslední verzi .cab pro konfiguraci nastavení internetu a zkus to na přístroj tak jak ho teď. Ale HR se asi nevyhneš. Pokud bys ho dělala, pak ten .cab vyzkoušet taky. Pokud by ses rozhodla pro flash ROM, pak napiš. Rychlejší by to však bylo přes ICQ.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mizející ikony v pravém horním rohu Today screen
    Od BlastFX v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 17-08-2008, 22:21
  2. Mizející položky Today
    Od jsman v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2006, 20:26
  3. Mizejici pluginy v Today
    Od Tazz1_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 16:05