Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Problém MDA2

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Ahopj,
    mám takový problém.Když chci u MDA2 kopírovat nebo smazat nějaký soubor sekne se to a dělá jako by ho kopíroval nebo mazal.Jde o to že to dělá dělá dělá..Po soft resetu tam ten soubor sice nakopírovaný je-jak kdy-ale kdybych neudělal soft reset tak by dělal že pořád kopíruje.To samé když něco mažu.Jedná se o problém na SD kartě i v samotném přístroji-je teda jedno kde to kopíruji nebo mažu-bud´v paměti nebo na SD.Co to může být??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od gm
    Ahopj,
    mám takový problém.Když chci u MDA2 kopírovat nebo smazat nějaký soubor sekne se to a dělá jako by ho kopíroval nebo mazal.Jde o to že to dělá dělá dělá..Po soft resetu tam ten soubor sice nakopírovaný je-jak kdy-ale kdybych neudělal soft reset tak by dělal že pořád kopíruje.To samé když něco mažu.Jedná se o problém na SD kartě i v samotném přístroji-je teda jedno kde to kopíruji nebo mažu-bud´v paměti nebo na SD.Co to může být??
    ... toto se mi stává u ROM 1.52 také. Nebyl jsem schopen vysledovat příčinu a bohužel pomůže jen hardreset s následným obnovením ze zálohy (samozřejmě jen v případě, že nebyla záloha prováděna na již takto postiženém zařízení). U 1.60 se mi to myslím nikdy nestalo ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Aha.Mám 1.52.A kde seženu 1.60??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Posílal jsem mail ale nějak to nešlo odeslat.Ale problém je asi jasný.Rom??
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od gm
    Aha.Mám 1.52.A kde seženu 1.60??
    ... ideální by bylo pokud by ji uvolnil T-mobile, zatím se ale tak nestalo. Můžete se podívat na forum.xda-developers.com, kde ROM 1.60 je dostupná hned v několika verzích (pro vás nejlépe nějaká od T-mobile - např. NL). Nicméně legálnost flashnutí takové ROM musíte posoudit sám a navíc se vystavujete nebezpečí, že v případě problémů přijdete o záruku. Každopádně doporučuji pročíst veškeré diskuze na xda-developers a teprve poté se rozhodovat ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    a udelat si image aktualni ROMky :-) pokudmate jen jednu kartu, tak to pak date na HDD treba pres WinHEX.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Díky.Stahuji právě WinHex a budu zálohovat stávající Rom.Potom budu uvažovat o update.Záruka je sice krásná věc,ale co dělat kydž to má takové chyby?No zkusím ješte kontaktovat T.Mobile.Co mi na to řeknou.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ani jim nepis,ztrata casu.zaruka je v tehle pripadech dobra na to,kdyz se jedna o HW problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Asi jo.Asi na ně kašlu.Jen mám problém.jak mám zazálohovat tu Rom.Ten WinHex asi ne....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    rom pres bootloader MDA na SD kartu a z ni pak pres ctecku udelat zalohu pres winhex (pozor,demo ma omezeni na velikost, takze Vam nepomuze), asijsoui jine aplikace. vpodstate jde o to, ze karta ma po zalohovani format,ktery bezne nejde cist (jo, nezapomnete, ze data z ni se smazou)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od gm
    Asi jo.Asi na ně kašlu.Jen mám problém.jak mám zazálohovat tu Rom.Ten WinHex asi ne....
    ... pokud se nepletu tak to u MDA2 jde zatím jen přes terminál a bootloader commands (viz zde).

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... ještě dodám, že uložení na SD kartu proběhne OK, ale zatím jsem nezkoumal způsob jak z karty image dostat do PC. Na xda-developers k tomu měli XDATools, u kterého si nejsem jist, že funguje z XDA2.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... ještě dodám, že uložení na SD kartu proběhne OK, ale zatím jsem nezkoumal způsob jak z karty image dostat do PC. Na xda-developers k tomu měli XDATools, u kterého si nejsem jist, že funguje z XDA2.

    PavelR.
    pokud ne, WinHEX to jisti :-) Ja s nim delal pri odblokovavani a prehravani bootloader u smartphonu a v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Díky,ale asi raději počkám na T-Mobile.Nejsem si jist jak to udělat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s ActiveSync - MDA2
    Od damm!t v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-04-2006, 19:56
  2. mda2: problem s radiem
    Od aaischa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-12-2005, 09:32
  3. Problém se startem MDA2
    Od hrtak_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 12:17
  4. Problém s MDA2
    Od gm_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-06-2004, 06:31
  5. Problém se zvukem na MDA2
    Od plachow_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-06-2004, 13:11