Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: A-DATA 4GP 150x - kompatibilita s A639N, 636, 632

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj,

    máte někdo zkušenosti s touto kartou (http://www.alza.cz/pametova-karta-a-data-secure-digital-sdhc-4gb-d68978.htm) v Asus 639 (636, 632)?

    ...případně s tímto starším typem: http://adata.mironet.cz/4-gb-secure-digital-adata-150x+dp56598/ ?

    Tom

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Starsi typ funguje, novejsi ne. At si kde chce co chce pisou, SDHC na nasich cihlach s SD/SDIO slotem proste ne a nejedou, opakovane vyzkouseno.



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    39

    Tato 4 Gb je testlá na 639 jako funkční a cena je taky dobrá http://www.barbone.cz/index.asp?stiid=52785&strsort=&str=0&tit=DF%20SECU RE%20DIGITAL%20KARTA%204GB%20TRANSCEND%20150x!:yes :

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    Nazdar chalani , okrem Transcendu by mala fungovat i Apacer - ka

    koki

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Dnes jsem si domu přinesl kartu "4 GB SecureDigital - High speed 133x takeMS" - koupil jsem ji v Mironetu (A-data neměli, i když mi ji před tím potvrdili jako zarezervovanou). Asus ji rozpoznal (kapacita cca 3800 MB), ale když jsem na ní kopíroval soubor, tak byla strašně pomalá!!!!! Stará 16MB karta je minimálně 20x rychlejší. Kartu půjdu vrátit, tak uvidíme....

    Tom

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od TomTomX
    Dnes jsem si domu přinesl kartu "4 GB SecureDigital - High speed 133x takeMS" - koupil jsem ji v Mironetu (A-data neměli, i když mi ji před tím potvrdili jako zarezervovanou). Asus ji rozpoznal (kapacita cca 3800 MB), ale když jsem na ní kopíroval soubor, tak byla strašně pomalá!!!!! Stará 16MB karta je minimálně 20x rychlejší. Kartu půjdu vrátit, tak uvidíme....

    Tom
    Výsledek: technik na kartu zkusil něco nakopírovat a uznal, že je to opravdu bída. Pak zkusil jiný kus stejného typu - a výsledek stejný (rychlost cca 1.5 MB/s při kopírování z PC přes čtečku). Kartu si vzali zpět a vrátili peníze.
    ...takže kartu jsem sice nepořídil, ale zkušenost s Mironetem je dobrá.

    Tom

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Pozor zadna karta SD s oznacenim SDHC vam na DPA nepojede. Jsem zkousel asi 4ks a nic. Proto je treba davat pozor na oznaceni na karte



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    79

    premyslim, ze poridim bud Asus 639 (nebo Acer C530). momentalne mam ve fotaku A-DATA Secure Digital 2GB HiSpeed 150x (http://www.alza.cz/a-data-secure-digital-2gb-hispeed-150x-d54738.htm), tak bych ji strcil do PDA-cka a do fotaku koupil vetsi.. bude v 639 fungovat?
    diky.

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Heh, vetsi karta patri spis do PDA, nez do fotaku. Ale jinak neni duvod, proc by ti ta dvougigovka nemela fachat.

Podobná témata

  1. A-Data 4GB SecureDigital 150x
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 16:55
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 20:51
  3. A-Data 4GB SecureDigital 150x
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 29-11-2006, 22:37
  4. MDA Compact a 1GB SD A-Data 150x - problem
    Od totem_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 22:25