Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: tak teď už nikdo nikde nezabloudí,je tu Google maps

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    http://google.com/gmm/index.html :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    GPSku se mi rozjet s Google maps nepovedlo,tady by na tom soudruzi z Google měli ještě zapracovat :? :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    ja to zkusim taky - doma, tak uvidime
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    0

    Co by se mohlo v programu zlepšit:
    - GPS se mi s tím také nerozeběhla - nenašel jsem tam nikde její nastavení.
    - Zadal jsem instalaci na kartu, ale přesto se to instalovalo přímo do telefonu
    - Dočasné soubory programu jdou do aplikací v telefonu. Já tam měl za poměrně krátkou chvíli hledání a zoomování několik stovek kB. Bylo by dobré je přesměrovat na kartu.

    Jinak dobrá aplikace pro neomezený datový tarif. Ovšem bohužel jenom v ČR. Její používání v zahraničí s roomingem dat by se asi trochu prodražilo :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    presne jak pise Tomkoho:

    - i kdyz jsem zadal instalaci na kartu, dal to do zarizeni
    - zrovna tak mi to za chili nahlasilo nedostatek mista v zarizeni, zaflakal to tema docasnyma souborama

    Presvedcil jste nekdo googlemaps, aby ukladaly na kartu ?
    Napadlo me zksuit premerovat v shell folders Application data na kartu, pak by to asi mohlo fungovat dobre, i ostatni aplikace

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    12

    ty google mapy fungují opravdu skvěle. Poraďte však, prosím: jak (kde přesně) můžu umazávat ty dočasné soubory - aby se vnitřní paměť úplně nepřehltila ? (nebo se to nějak po čase samo vyčistí ?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    22

    Chodi to moc pekne.
    Jen to nehleda (zatim?) trasy a pointy v byvale Vychodni Evrope (vcetne CR).
    Rakousko, Nemecko a dal na zapad to ale jde naprosto skvele!!!Pri presunu v mapach skoro ani neni poznat, ze se natahuji via GPRS/EDGE, jak to jde rychle!
    Nejlepsi jsou prenosy adres a telefonu z mapy primo do adresare .
    Kazdemu doporucuji, at neztracite cas. Nechtel bych se to v pripade potreby na sluzebce nebo soukrome venku teprve "ucit" a tapat, co od toho mohu cekat.
    Asi je to prichazejici budoucnost v navigacich, no proste bomba! Diky za odkaz:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od voska
    ty google mapy fungují opravdu skvěle. Poraďte však, prosím: jak (kde přesně) můžu umazávat ty dočasné soubory - aby se vnitřní paměť úplně nepřehltila ? (nebo se to nějak po čase samo vyčistí ?)
    Umazávat jdou v "\Application Data\GoogleMaps\". Ale zas tolik to potřeba nebude, protože přes 2 MB to stejně nepřeleze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Lze jednoduse nastavit v jakemkoliv "cleartempu" .... memmaid atd..... u nekterych privilegovanych HTC ROM jiz v zakladnim nastaveni ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    22

    Včera mi prestal na "Heru" fungovat TomTom resp. zmizela fce a indikace GPS. Nekolikrat jsem zmenil polohu v otevrene krajine, rekonfiguroval, zkusil x-krat soft reset a nic:-(.
    Nakonec jsem hard resetoval a je to zase v poradku.Ale Google maps jsem zatím znovu nereistaloval.
    Stava se,te se fce GPS nadobro vytrati?Muze to mit něco spolecneho s Google maps?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Ja teda nevim, co mate v telefonu vy, ale me se tam vejde tak maximalne 500 MB a pak uz to hlasi Low Storage. Nic zbytecnyho v Program files nemam, tak uz nevim, kde mam jeste usetrit nejake misto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    ...samozrejme ze 500 kB

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-10-2010, 14:11
  2. Google Maps Latitude
    Od pepino34_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-07-2010, 21:48
  3. gpsVP nestahuje Google Maps
    Od Jack_Brody_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-06-2010, 20:59
  4. Jak odinstalovat Google maps
    Od Michael99 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-11-2009, 23:37
  5. Export trasy do google maps
    Od jirii_ce4you v sekci Ostatní využití GPS
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 07:55