Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: MDA - Radio version

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Dobry den,
    lze vyzkouset (bez ujmy) do MDA/I radiovou cast AT&T latest Official Radio Stack A 20.10? Uz jsem vyzkousel nekolik verzi. Nyni pouzivam verzi 4.21.00, ale stale se mi stava, ze mi necekane prestane fungovat radiova cast. Tzn. nikdo se mi nedovola ani nic neposle :!!! Pomuze az reset.

    Dekuji za pripadne zkusenosti a rady.

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Tenhle problém asi nebude v Radiu, hledal jse snad všude, ale nikdo to nevyřešil. Mě to dělá taky.

    Zdeno

    www.korf.me.cz
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Tohle rozhodně zkoušet nedoporučuju, neb je to radio pro USA !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    63

    Jak to tak vidím, tak takový hezký reset jednou za 3 hodiny je standardní postup :no:
    Myslím, že mě to dělá při častém zatížení procesoru
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    Citace Původně odesláno od Mira
    Nyni pouzivam verzi 4.21.00, ale stale se mi stava, ze mi necekane prestane fungovat radiova cast. Tzn. nikdo se mi nedovola ani nic neposle :!!! Pomuze az reset.
    To je normalni vlastnost XDA, kterou neodstrani ani nova verze ROM, ani servis.
    Lepsi se je s tim smirit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    63

    nyni pouzivam Radio 4.21 a A.30.09 velika vec je, ze mi funguje telefon bez vypadku :yes:
    takze resety nejsou potreba
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    Me se to zatim s Romkou 4.01.00 Radiem 4.21.00 stalo zatim asi dvakrát a to jí tam mám asi 2měsíce ale je pravda že mi to stávalo s jakoukoliv Romkou i s 30.09 se to kamaradovi stávalo a je to dost velkej problém vysvetlete pak přítelkyni,že jste si telefon nevypnul naschvál to se prostě nedá )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    36

    S padáním rádiové části problémy nemám. Možná, že nepoužívám MDAI tak jak bych měl. Snažím se o to, abych měl spuštěné pouze maximálně 2-3 aplikace. Po shlédnutí a vyřízení pošty a ukočení brouzdání po internetu, ukončím všechny běžící aplikace. Potom si otevřu třeba mobipocketreader přečtu pár stránek, ukončím, otevřu excel atd. Před vypnutím přístroje ukončím všechny běžící aplikace. Po překročení zhruba 10MB v programové paměti, jednou za tři dny udělám softreset také. Mám ppc2002 3.17.03 ver.1.1 od xda-dev, rádio 4.21.00 o2. vše instal.exe přes kolíbku.
    Zdravím vespolek
    HRomek
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    nyni pouzivam Radio 4.21 a A.30.09 velika vec je, ze mi funguje telefon bez vypadku
    Mam stejnou konfiguraci, ale i tak mi to nekolikrat padlo. Par dni jiz nepouzivam WisBar a sytem je stabilni. Mozna pokud budu vyuzivat MDA jenom jako telefon ...

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    35

    Mohu jenom potvrdit když jsem používal WisBar tak mi MDA dělalo neskutečné koniny, kolikrát se mi nikdo nemohl ani dovolat. Odinstaloval jsem ho a od té doby je to good.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Citace Původně odesláno od malajizva
    nyni pouzivam Radio 4.21 a A.30.09 velika vec je, ze mi funguje telefon bez vypadku :yes:
    takze resety nejsou potreba
    Jedu na A.30.09 a Radio 4.21 10 dnů a zatim bez problémů.
    Výpadky signálu jsem měl snad každý den ( než jsem upgradoval ).

    S pozdravem Zdeno
    ww.korf.me.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Zdravím
    Mě tento problém trval jen do doby než jsem upgradoval původní PPC2002 na VM a radio 4.21,moje první verze byla 4.005,pak jsem asi pul roku používal 4.00.11 a ted mám pár dní a 30.09 ani s jednou touto verzí se už signál neztrácel ani mi radiová část nezamrzala.
    Je pravda že T-mobil se pokoušel tento problém řešit,alespon mi psali že se snaží,ale nic s tím nakonec neudělali.V praze mi akorát jako reklamaci přeflešovali PPC2002 ale nic to nezměnilo.Zalezl jsem do sklepa,signál zmizel a pak už ho nenašel.
    Upgrade na WM 2003 a radio 4.21 vše vyřešil.
    Asi bude záležet spíš na tom Radiu 4.21 než na Windowseh.
    Samozřejmě to chce mít vyhrazeno pro systém cca 15-20MB paměti a pokud možno se držet s obsazeností pod 15MB.Asi taky ovlivnuje zaneprázdněnost systému to co zrovna běží za programy,to určitě bude mít vli,.Takže já pokud zrovna s MDA nepracuji tak se snažím mít co nejvíc programů uzavřených.Stále mi běží jen PEXCEL ,GPRS připojení a Pocked Nav(ve startupu),ale používal jsem i WisBar a Animated Theme Viever což zabírá dost paměti a hlavně zaneprazdnuje procesor a signál také držel bez problémů.
    Animated Theme Viewer ale pak zase dělal jiné koniny-resp.používaná témátka-jak která ale některá obden mazali SD kartu.(Po odinstalaci je pokoj)

    David.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    63

    Potvrzuji a doplnuji, ze mam Eurotel a nestalo se mi snad ani jednou;od upgrade; ze by se mi nekdo nedovolal. Spis se mi stane, ze zamrzne synchronizace a musim udelat soft reset tak jednou za tyden
    Taky od te doby co nepouzivam tematko Spiral se mi SD karta chova OK,
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ROM version vs. země určení
    Od TomBiker v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-04-2010, 14:53
  2. Ozi Development Version 2.02 ovládání
    Od Padluke_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 16:09
  3. MICROSOFT ACTIVESYNC VERSION 4.1
    Od Miloš Strouhal v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 25-09-2005, 21:25
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-01-2005, 15:54