Žádná veselá historka z natáčeníjen pak už nezbýval mezi šedými svyslými čarami reprezentující čtvrthodiny ani jeden bílý pixlík. To pak každá svislá 1pixlová červená čára reprezentuje hladinu alkoholu v daný čas po čtvrhodinách.
Žádná veselá historka z natáčeníjen pak už nezbýval mezi šedými svyslými čarami reprezentující čtvrthodiny ani jeden bílý pixlík. To pak každá svislá 1pixlová červená čára reprezentuje hladinu alkoholu v daný čas po čtvrhodinách.
Reaguji na připomínky, že 6 drinků je málo. V příští verzi přidám ještě jednu stejnou stránku průběhu konzumace, tak doufám, že těch 12 už bude stačit. Taky tam dodělám to tlačítko na vracení z grafu zpět na konzumaci.
Tak jsem se po půl roce dokopal k aktualizaci programu AlcControl. Takže teď tu máme verzi 1.1. A co se změnilo? Reagoval jsem na připomínky uživatelů a rozšířil počet možných drinků ze 6 na 12 a taky jsem přidal tlačítko na vracení se do editace drinků. Neměl jsem moc času na testování, takže budu rád, když objevené bugy nareportujete. Stahujte na software.sramek.info.
Jooo - SUPER! Nainstalovano, vyzkouseno (teda ne piti, ale program) a na prvni pohled zadny problem. To navratove tlacitko posunuje program o nekolik kategorii vys
(a pocet drinku taky)
Diky moc :yes:
Dal jsem dohromady novou verzi. Kdo se hlásí na testování?
AlcControl 2.0 VGA verze
AlcControl 2.0 QVGA verze
super - za normalnich okolnosti bych se smele hlasil a stal ve fronte, lec stav meho PDA uz mi ani tohle nedovoluje
Takze se aspon zeptam - copak je noveho?![]()
Změny proti předchozí verzi:
- ukládání nastavení pro další spuštění
- ukládání druhů nápojů
- neomezený počet nápojů při konzumaci
- neomezený počet druhů nápojů
- automatické doplňování objemů ( s možností editace )
- nové GUI
- zadávání po 5 minutových intervalech
- výsledky s přesností na minuty
- podpora VGA
- verze i Windows desktop
testujem prave tu 2.0 verziu... budem chodit do baru so svojim PDAckom hehe... zatial vsetko funguje OK a mam PDA ETEN glofiish M700 (ROM WinMobile 5.0)
co takto pridat do volieb u tej ikonky pivka vpravo dolu tiez moznost nastavit hranicu resp. horizontalnu ciaru v grafe ?! pretoze ine zakony na max.hranicu promile v krvy za volantom auta su na Slovensku a ine v Cechach (eventuelne i v ostatnych krajnach sveta - ak vobec teda jestvuje verzia tohto programu aj v anglictine)... teraz v tom grafe je len hranica (horizontalna linka) ktora rozdeluje cely graf presne na polovicu :-P mohlo by sa pridavat viac liniek (hranic) povedzme aspon take 3 hranice, trebars aj nastavovat farby tychto horizontalnych "liniek" v grafu :-P napr. ze cervena=pozor nedostanes sa pesky domov !!! :-D ale nie vazne no... nejaka ta nastavitelna hranica by bodla fakt ! a inac je to fakt pekny programik...
Tak finální verzi programu AlcControl 2.0 už můžete stahovat na http://software.sramek.info .
Verze QVGA (240×320): na IPAQ 914c nejede ale VGA v pohodě.