Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Nefunkční displej?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    7

    Zdravím,

    dnes jsem dostal hloupý nápad vyměnit na mém Looxu fólii.. Opatrně jsem sejmul starou a PDA vyčistil navlhčeným hadříkem do sucha.. Fólii jsem nalepil, vše o.k. Asi za 10 minut jsem spustil PDA.. a zdá se že přestalo fungovat dotýkání displeje!! Prostě nemůžu na nic kliknout, PDA je ok, ale obrazovka nefunguje!! Zkusil jsem i tvrdý reset, stejná situace..


    Setkal se někdo s tímto problémem? Napadá někoho co s tím??

    díky moc za všechny rady..

    K.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Nemáš náhodou fólii zastrčenou za okraj displaye? Tak to občas něco přeruší a přestane fungovat dotyková verstva. Kdyžtak zkus folii sundat, ale POZOR ať se nazašpiní
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    62

    Já měl to samí. Stačí fólii sundat a nalepit znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    7

    Fólii jsem sundal.. stejná situace.. displej nereagoval. Zkusil jsem zapnout PDA za 2 hodiny a nic.. Zkusil jsem zapnout PDA za 5 hodina a. jelo to. Prostě se to po 5 hodinách rozjelo.



    Pokus s fólii číslo 2: znovu nalepil, displej nefungoval, fólii jsem tam nechal, po 2 hodinách pořád nic, po 5 hodinách všechno o.k.



    tak nevím.. moc si to nedokážu vysvětlit..


    každopádně díky všem za rady.. zdá se to být o.k., ale znovu už to nechci podstupovat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To jako čekáš 5 hodin pokaždé, než jde PDA pustit? To je docela opruz, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    7

    ee, jenom 2x, pokaždé po výměně fólie.. teď už to jede bez problémů..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    A fólii si lepil vlhkou, či suchou cestou? Pokud vlhkou, tak bych to viděl na vlhko v displeji a za těch pět hodin to vyschlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    146

    trocha ju zrež
    ale moze to byt aj tym vlhkom :
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    7

    Fólii jsem lepil suchou cestou, jen jsem očistil displej navlhčeným hadříkem do sucha.. Osobně bych to taky viděl na tu vlhkost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    62

    Každopádně je to divný čekat 5 hodin. Já osobně už bych to reklamoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    103

    Já lepil fólii na N560 vlhkou cestou. Nechal jsem v koupelně puštěnou horkou sprchu několik minut, dokud nebylo páry, že nebylo skoro vidět, abych minimalizoval prach v ovzduší. V této sauně jsem nalepil fólii (až na třetí pokus rovně), tedy cca 3-5 minut v tomto prostředí s PDA. Následně jsem jej zapnul a fungovalo všechno stejně, jako před tím.

    Tedy si tak nějak nedokáži představit, aby přestal displej reagovat po otření vlhkým hadříkem.

    bo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    Já mám zcela jiný problém s displejem: nalepil jsem folii, kterou jsem dostal od prodejce zadarmo a po týdnu jsem ji chtěl vyměnit za novou - brando, což se mi po dlouhem boji podařilo, ale mám pocit, že na některých místech mám špatnou odezvu displeje - je možné, že jsem odlepil nějakou vrstvu displeje? Není to folií - protože jsem ji už sundal a zkoušel bez folie. Poradíte? Skládá se dotykový displej z více vrstev, které je možno nešetrným způsobem dostat od sebe a tím "poškodit" dotykovou vrstu? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    146

    ak si si kupil priehladnu foliu tak je na vrchu este jedna ochrannaa folia
    mne sa stalo to iste ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    Tímto nebude - folii jsem už i sundal a problém stále zůstává. Uspěju s reklamací?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA Compact III - nefunkční displej, nejde odemknout
    Od FreedHa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 04-02-2010, 20:36
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-10-2009, 10:11
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-12-2008, 10:01
  4. Kaiser - nefunkční dotykový displej
    Od Snailos v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-05-2008, 06:15