Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Nová ROM 351 pro E-TEN Glofiish X500

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    65

    Nová ROM 351 pro X500 je ke stažení na http://www.e-ten.cz/download/EUU_X500_0351.zip

    POZOR !!!!!!!!!!!! PO INSTALACI NOVÉ ROM 351 NA X500 JE NUTNÉ POUŽÍT K INSTALACI CZ LOKALIZACE AKTUÁLNÍ SETUP
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od michalsl
    Nová ROM 351 pro X500 je ke stažení na http://www.e-ten.cz/download/EUU_X500_0351.zip

    POZOR !!!!!!!!!!!! PO INSTALACI NOVÉ ROM 351 NA X500 JE NUTNÉ POUŽÍT K INSTALACI CZ LOKALIZACE AKTUÁLNÍ SETUP
    Iba jednu otázku. Chcem kúpiť X500. Predtým som mal Mio A701, ktoré malo nevyladenú ROM, a mrzlo takpovediac denne. Je aj X500 problémová čo sa týka mrznutia a restartovania, alebo je to iba také doladenie ROMky. Dikess
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    X500 mi ani jednou nezatuhla a reset prakticky jen při instalaci určitého software.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    Rád bych se zeptal, jsou-li v nové verzi ROM opraveny problémy se zvukem. Myslím tím hlavně věci týkající se telefonování (hlasitost hovoru, hlasitost vyzvánění atd.). Předem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Osobně se mi zdá hlasitost dobrá a dostatečná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    Fajn. A je tam pls. nějaký posun oproti původní verzi ROMky? Rád bych z té odpovědi (pokud možno) vyloučil vliv slova "osobně".
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Já myslím, že ano. Mám doma předprodukční vzorek, ale nikdy mi to nepřipadalo na x500 zase tak slabé. Horší se mi to zdálo na M700. Raději počkej ještě na vyjádření někoho jiného, během tejdne jsem tam měl 5 různých ROMek, tak jsem trošku deformován.

    Jinak tam jsou další aplikace a STK chodí v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    Díky moc! Já uvažuji i o M700 (ještě jsem se nerozhodl), a tak si asi počkám na první reakce, až bude nová verze ROMky i pro ní. Ty telefonní služby dělají v mém případě 75 % využití a nechce se mi v tomto moc slevovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Není zač
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ono by to stejně chtělo koupit BT bondovku. Nějak si neumím představit telefonovat s takovou cihlou u ucha. Taky by se tím daly (možná?) eliminovat horší zvukové vlastnosti obou posledních E-tenů. No a na rušnější ulici je stejně špatně slyšet a rozumět i na mobilech se skvělými zvukovými vlastnostmi (Motorola).
    A využiješ to i při volání v autě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    O tom HF jsem zatím neuvažoval. Má to jistě své výhody, ale je na druhou stranu je to zase další věc k tahání (a k starání se) navíc. Zas až tak "moc" nevolám a asi bych si připadal jak Jirka Korn před 20 lety. V autě mám Parrota 3100. Apropo – dá se s X500 a M700 spárovat? Teoreticky by to jít mělo a prakticky? Máte s tím někdo zkušenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    Nikdy jsem neinstaloval novou ROM. Na co si mám dát pozor, abych nepřišel o data. Nebudu mít PDA po instalaci prázdné jako po HW resetu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    120

    Ano přijdete o vše v PDA, tedy kromě toho co je na paměťovce, je to normální po updatu. A zálohovat nedoporučuji nic jiného než kontakty/maily/úkoly/apod, protože ty kompletní zálohy zase přenesou "bordel" ze staré verze do nové.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od geoRG77
    Ano přijdete o vše v PDA, tedy kromě toho co je na paměťovce, je to normální po updatu. A zálohovat nedoporučuji nic jiného než kontakty/maily/úkoly/apod, protože ty kompletní zálohy zase přenesou "bordel" ze staré verze do nové.
    Děkuji za odpověď, počkám na aktuální verzi CZ lokalizace a zkusím to.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nová CZ ROM (455) pro komunikátor E-TEN glofiish X800
    Od Tomáš Kubec v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-04-2008, 16:09
  2. E-Ten glofiish X500+GIBOsms
    Od mr.petra v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-09-2007, 16:21
  3. Nová ROM 354 pro E-TEN Glofiish M700
    Od michalsl v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 25-02-2007, 23:51
  4. Nová ROM 354 pro ETEN Glofiish X500
    Od michalsl v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 17:54
  5. HTC TyTN x E-TEN Glofiish X500
    Od borec_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-02-2007, 15:10