Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Je možné vytvořit propojení MDA III a MDA Pro přes BT tak aby fungovaly jako vysílačky?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Je možné vytvořit propojení MDA III a MDA Pro přes BT tak aby fungovaly jako vysílačky?

    a pokud ano tak jaký bude dosah? v létě se chystáme jet s přáteli na delší cestu po evropě a napadlo mě že by se MDA dala využít jako vysílačky právě v době kdy budem každý v jiném autě :-)

    za každou dobrou radu nebo tip jak tohle spojení zrealizovat moc děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Typicky dosah BT nepresahuje 10 m teoreticky v praxi mnohdy jeste mene. To je pro komunikaci mezi jedoucimi vozidly zatracene malo, navic aplikace, pres kterou byste to chteli realizovat pro PDA....no nevim.

    Ale walkie-talkie, ktere koupite v hrackarstvi nebo na trznici za 150-200Kc za par by vas problem mozna resily.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    na přímou viditelnost a bez překážek tak 10m a podle mě budeš rád když si budete psát zprávy a ty dojdou

    to už si kupte nějaký vysílačky za pár stovek s dosahem až na 3 km

    Edit:
    sakra ta jedna minuta ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    byl to jen nápad - ty vysílačky jsou hned jako náhradní možnost
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    MDA III i Pro mají wifi, takže pak by mohl bejt dosah o dost lepší, ale zase výdrž půjde rapidně dolu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A aplikace? Voice over IP ad hoc na PDA? Nejak o zadne nevim....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Heretic
    MDA III i Pro mají wifi, takže pak by mohl bejt dosah o dost lepší, ale zase výdrž půjde rapidně dolu.
    s výdrží by problém nebyl pze obě zařízení maj autonabíječku ...

    ale co za soft?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    A co treba 4T@LK BTW Saman o nem sam psal Mno jo ta pamet Tento programmudela vysilacku z Pocket PC pres WiFi (alespon teoreticky)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    paráda - jdu to otestovat - moc dík :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. iPAQ 214 a propojení přes BT
    Od Trapper John v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-05-2009, 21:05
  2. Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 07:20
  3. Je možné vytvořit zaheslovanou složku??
    Od Kubiiiik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 12-02-2005, 18:51
  4. Je možné iPAQ rx3715 použít jako headset nebo voice gateway?
    Od podoba pavol v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-01-2005, 09:38