Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: java a spravce uloh

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    60

    Cau vsichni,
    hledal jsem,ale nenasel jsem odpoved,ktera by me uspokojila (

    1. JAVA
    Ve Variu mam MIDlet manager(runtime MIPD 2.0: v10.1.7.551) Na karte mam hru *.jar a *.jad (jad jsem udelal utilitku JAD maker z jar) Kdyz dam instalovat hru, napise to ze chybu.Pomuze tohle?http://www.surfer.cz/javamania/content.php?id=32 muzou bejt tyhle javy na jednom zarizeni a pujde pak ta hra nainstalovat? Jestli nekdo mate javu ve ktery hry fungujou a je zadarmo,prosim hodte link na stazeni

    2 spravce uloh
    vim je to 100x omleta zalezitost,ale stejne bych si nechal poradit. zajimalo by me jestli existuje FREEWARE aplikace,ktera by umela naskladat spusteny aplikace pekne vedle Startu (jako ve windowsech) a zaroven by umela spustenou aplikaci minimalizovat a uplne zavrit.
    dneska jsem nasel tady we freewaru pbar 1.2 mate nekdo nainstalovany,splni to moje pozadavky?

    Diky moc
    Mara
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ad 1.

    JVM od IBM zkusit můžeš, ale projdi si diskusi pod tím downloadem, je tam odkaz na aktuálnější verzi. Protože je to od jiného výrobce a navíc se to ani neinstaluje, jen nakopíruje, tak by tam konflikt být neměl, nemám ale Vario, takže ti netuším, jestli zrovna na Variu není problém. Jestli ti to bude chodit ti fakt nikdo neřekne, když máš JAD zpětně dogenerovaný bůh ví čím a ani nepíšeš co je to za hru a hlavně co za chybu ti to hlásí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    2. To snad umí každý task manažer. Wisbar ve free verzi 1 určitě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    60

    2 xtonda: prvni hra co jsem zkousel byl doom_3d.jar to psalo neco o velikosti jad,kterej tam nebyl. tak jsem vygeneroval jad a tam to hlasilo nejakej problem s velikosti souboru ve vygenerovanym doom_3d.jad. zkousel jsem dalsi 3DPlanetRiders.jar bez vygenerovanyho jad a aspon se to nainstalovalo,ale nespusti se to-zadna chyba, obrazovka zustane bila.Tak myslim ze doom byl asi nekomplet,nebo spatne stazenej.Ten JADMaker je tady http://www.softpedia.com/get/Internet/Telephony-SMS-GSM/JADMaker.shtml

    Asi bych se mel spis zeptat takhle,mely by,nebo fungujou nekomu na Variu 3D java hry v MIDlet manageru? Muzete napsat nazev hry?

    2Zdenda:Jeste prosim kterej jsi myslel. Tady ve freewaru jsem nasel Wisbar1.4.2 nebo WisBar Advance-ten se tvari jako placenej?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem našel na Internetu ten doom_3d.jar, stáhl ho a nainstaloval ho do IBM WEME ve verzi 6.1.1. (Přímo ten jar, jad tam nebyl ani ho to po mě nechtělo). Hra chodí, akorát obraz i když má správný rozměr, tak je nějak posunutý dolů, takže nahoře je černý pruh a dole se ho část schová za spodní lištu. A protože ovládání je šité na klávesnici mobilu, na mém PDA bez klávesnice (Loox 420) se to prakticky nedá ovládat. Každopádně Doom existuje pro Windows Mobile i nativně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    63

    To Mara_MDAII : Ako free task manager skus pouzit vBar.Je to velkostou asi najmensi task manager, mal by byt na stiahnutie tu v sekcii freeware.Vyskusany na Variu, funguje spolahlivo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    60

    2xtonda: tak mam ibm javu, a pomohla ke spusteni toho dooma, stve me ze je posunutej ten obraz a ze se nedaj nastavit tlacitka Planetriders nejde spustit ani s ibm javou. no jeste nejaky hry vyzkousim,ale asi se poohlidnu po NEjava hrach. Dik moc Tondo

    2 peter34: vyzkousim,dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    60

    musim toto tema jeste jednou otevrit,dva dny uz hledam vsude po netu najeky reseni ale zatim bez uspechu :?

    Jde o tu IBM Javu a Vario.Kdyz mi Tonda poradil stahl jsem javu a normalne to makalo.Ted jsem zkousel experimentovat a java prestala chodit.Mam weme-wm50-arm-midp20_6.1.1.20061110-161633.zip ten jsem rozbalil a pres ctecku karet nakopiroval na sd (zkousel jsem i pres AS ale stejny).ma snahu se to spustit,ale nespusti.nejhorsi je ze tam neni ani zadnej log,kde by se dalo vycist co s tim je.jediny co jde spustit je j9.exe s timto vysledkem:
    Kód:
    JVMJ9VM011W Unable to load jclcldc10_23: (126) The specified module could not be found. 
    JVMEXEX013E Internal VM error: Failed to create Java VM 
    JVMEXEX014I Run \Storage Card\J9\MIDP20\bin\j9.exe -help for usage
    nejakej tip pls?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Co si s tím vyváděl? Zkus celou tu Javu z karty smazat a znova jí tam přes čtečku nahrát. A taky smaž \My Documents\temp. Pak spusť emulator.exe z bin adresáře a midlet znova nainstaluj. I pro spouštění aplikací se používá emulator.exe, za normálních okolností by j9.exe nemělo být třeba spouštět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    60

    no vcelku jsem nic nedelal,zkousel jsem nejaky java gamesy.tempy byly prazdny.ted tu mam jeste Compact III,natahl jsem na kartu tu javu a v Compactu to makalo.Tak jsem ji hodil do Varia ale ten emulator se nerozjede (jako ma snahu,na chvili tam naskoci,ale hned se to zavre) vypada to na nejakou chybu systemu mam tam system od Johnyho pro cid locked
    nekdo nejakej napad? krome HR )
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    60

    nikomu se to nestalo? :
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus P320 (Spravce uloh)
    Od Dominiktoreto_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 15:36
  2. Správce úloh WkTask v Češtine a Slovenčine
    Od KarhU v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-04-2008, 07:47
  3. Správce úloh ála XP
    Od PiTRiS_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-06-2006, 23:37