Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Programovani pro PPC v pascalu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Nevedel by jste nekdo o nejakem programu, ve kterem se da programovat pro ppc v pascalu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Co tohle - http://www.freepascal.org/wiki/index.php/WinCE_port
    Jen tak ze zvedavosti, proc zrovna Pascal?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Asi nostalgie. Fortran, děrné štítky.....jako v pětačtyřicátým.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Ve skole se ucime v pascalu a ja bych si chtel udelat nejakou kalkulajdu na kvadraticky rovnice pro PDA Jinak dik za link
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od mr.pohoda
    Co tohle - http://www.freepascal.org/wiki/index.php/WinCE_port
    Jen tak ze zvedavosti, proc zrovna Pascal?
    Nebylo by neco jednoduzsiho kde si jen najde zdrojovy *.pas soubor a da se compilovat? Tamto je nejaky slozity na instalaci ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Jeste bych potreboval radu . Jak mam aplikovat tento patch? Dik
    Kód:
    PATH=C:\Programas\fpc\bin\i386-win32;C:\Programas\arm  make cycle CPU_TARGET=arm OS_TARGET=wince
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    To není patch, ale nastavení proměnné prostředí path. Lze nastavit zde: Ovládací panely > Systém > Upřesnit > Proměnné prostředí. Najdi proměnnou path a doplň. Co tam je by tam mělo zůstat. Odděl od toho co tam je středníkem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    8

    Zdravím,
    výše uvedený popis nastavení proměnné je pro XP. Ve W98 by tomuto řetězci odpovídalo(alespoň to co je u mne):
    Autoexec.bat
    SET PATH="C:\Program Files\Borlan\Delphi7\Bin";"C:\Program Files\Borland\Projects\Bpl\";%PATH%
    Ptám se, zdali tato úvaha je správná a půjde-li udělat koncový překlad do PDA(bohužel nemohu ověřit metodou zkouška-omyl, protože prozatím nejsem vlastníkem PDA). Na W98 jsem nainstaloval verzi 0.9.20 a momentálně ji dusím základníma procedurama po přepisu z delfínů.
    Dík za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nemusis vlastnit pda, staci pouzit emulator. Hledej Microsoft Device Emulator, nebo treba tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    40

    Ja to vyresil pDosBoxem s nainstalovanym Borland Pascalem. Mit vetsi obrazovku (tak 240x320), tak tam mam i Borland Pascal pro Windows 3.1
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Kompilování pascalu na PDA
    Od Kyberman v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-07-2007, 12:10
  2. Programování v C#
    Od abdulrahman v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-07-2006, 20:02
  3. Programovani pro WM5
    Od m:rek v sekci Programování
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-04-2006, 13:24
  4. Programování her
    Od Thomas. v sekci Programování
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-02-2006, 16:06
  5. Spuštění programů vytvořených v Pascalu?
    Od Marty-McFly v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 09-12-2005, 14:14