Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Vypnuti automatickeho pripojeni k inetu pres GPRS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    16

    Zdravim,

    resim nasledujici problem. Jsem pripojeny pres wifi (relativne slaby signal). V pripade, ze se mi wifi odpoji, tak se mi sproste bez dotazu zda-li to vubec chci pripoji MDA pres GPRS Da se nejak Windows Mobile 5.0 donutit at se me pred pripojenim pres GPRS dotaza, zda-li to vubec chci?

    Diky za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    to by mne zajimalo take. dost mne to automaticke pripojovani stve (navic prodrazuje) a nejde mi do hlavy, ze by system umoznoval jen automaticke pripojovani!? projizdim google s dotazem na "how disable gprs" a zatim zadna rada. takze mne neprekvapuje, ze ani tady nelze najit na tento problem prislusny lek.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    35

    Me napada jednine odebrat nastaveni toho gprs pripojeni, ale pro ty co jsou jednou na wifi, potom zas hned na gprs to asi neni idealni..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614



    a co neco takoveho?
    Kód:
    http://www.modaco.com/content/Pocket-PC-Software/246171/New-FREE-Utility/
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Já to řeším tak, že pokud sem v zahraničí a nechci platit...tak si vypnu telefoní část.V ČR mám nějaký datanonstop...takže neřeším
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    mno a to v zahranici nepotrebujes nikdy volat? vyse zminena utilitka je podle me sikovnejsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    V pristi verzi wifi profilu pridam do profilu moznost "Nepovolit GPrS pripojeni" a v menu bude ta sama polozka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Citace Původně odesláno od Carabei
    mno a to v zahranici nepotrebujes nikdy volat? vyse zminena utilitka je podle me sikovnejsi
    Utilitku jsem nezkoumal, ale ještě se mě nestalo abych musel volat a zároveň být na wifi...ono to snad ani zároveň nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    Citace Původně odesláno od Carabei
    mno a to v zahranici nepotrebujes nikdy volat? vyse zminena utilitka je podle me sikovnejsi
    sice bych od WM6 čekal elegantnější řešení, ale alespoň že existuje tahle utilitka z Modaco. DIKY
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    sikula05:mno a co kdyz budes surfovat a nekdo ti zavola? sorry, tobe se vlastne pri surfovani nikdo nedovola pokud se nepletu tak pouze nejde zaroven volat a byt pripojenej pres GPRS.

    zigzag: mno kdyz to prezenu, tak WM6 je akorat facelift pro WM5, plus nejake vychytavky samozrejme, vzdyt to pouziva prakticky stejne jadro
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    v tom pripade soudruzi z microsoftu na jednu vychytavku zapomeli (cokoli co se deje automaticky je nebezpecny a pokud se to vubec neda vypnout tak jeste vic.)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Samsung i780 vypnutí automatického připojování GPRS
    Od HUdasp v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 16-08-2009, 07:12
  2. Dotazovani na pripojeni pres GPRS
    Od K4N3C_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 11:07
  3. Hp6340 - pripojeni pres GPRS
    Od jabba v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-02-2005, 19:54
  4. Pripojeni pres GPRS
    Od kony_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2004, 20:30
  5. Pripojeni iPAQ 5550 do Inetu pres desktop, resp. ActiveSync
    Od Jandik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-11-2003, 13:08