Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Zobrazeni cisla

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    Zdravim poradte prosim nekdy se me cislo zobrazi jen jako cislo a nekdy jako jmeno (samozrejme u toho sameho cisla) cisla mam ve formatu +420 xxxxxx nevite jak to odstranit
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Ake zariadenie, OS ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    MDA2
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Mate vysledovany, kdy se to deje ? Neni to treba procesma ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od lout
    Zdravim poradte prosim nekdy se me cislo zobrazi jen jako cislo a nekdy jako jmeno (samozrejme u toho sameho cisla) cisla mam ve formatu +420 xxxxxx nevite jak to odstranit
    Něco podobného se mi stávalo u NOKIE, pokud jsem měl uložené stejné číslo pod dvěma jménama (např. jedno v telefonu a jedno na kartě). Když jsem volal ven, telefon zobrazil správně koho jsem volal. Když dotyčný volal mně, telefon nevěděl, co má zobrazit a tak ukázal jen číslo. Možná je to i Váš problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    cisla nemam zdvojeny a podle procesu sem to jeste nepozoroval zkusim se na to podivat vam se to nedeje??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od lout
    Halo halo to se to tu nikomu nestava????nebo to nevite odstranit????
    ... máte na mysli zobrazování jména kontaktu u příchozího hovoru nebo např. odeslaných SMS?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    u prichozich hovoru
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od lout
    u prichozich hovoru
    ... to mi funguje OK, u odeslaných SMS už moc ne :-(

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    0

    for lout

    tento problém se mi objevuje nan dataphounu II taky, někdy se to stane jakoby napůl, kdy se nejprve zobrazí číslo a až po několika zazvoněních se přiřadí označení z telefonního seznamu. Bohužel se to projevuje jen občas a mohlo by to souviset s tím, že že mám poměrně rozsáhlé kontakty cca 500 takřka plně vyplněných. Kolik máš kontaktů ty?

    for hybo

    vzhledem k tomu, že to vypadá, jako když přiřazení kontaktu má potíž s volnými systémovými prostředky, mohlo by to procesy být. Nicméně bych zase byl nerad, kdyby se na procesy házelo všechno s čím si nevíme rady. Existuje někde nějaký podrobný popis toho, co se stane, když procesy přesáhnou povolenou mez ? Tipnul bych si, že se buď ukončí prvně spuštěný, nebo dlouho nepoužívaný proces, nebo snad celé PDA zatuhne ? A co se stane , když se hranice blíží, je vše do poslední chvíle OK, nebo začne PDA zpomalovat a zpomalovat až ....

    Díky
    NUNY
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Mno nezpomalý a vypne nějaký proces, podle mě zcela náhodně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    No, ja sice jak pisu ted tuhle masinku nemam, ale myslim, ze sunda neco nahodne (mozna dle casu nepuzivani, dle obsazeni prostredku, dle zatizeni,....). Zkuste jeste jedno. Vypnout lokalizaci a chvilku zkouset bez ni. A pak bych taky zkusil uzivat nejaky task manager. Ja jsem osobne zvyklej proste vzdy zavrit aplikaci, kterou prave nechci uzivat. Nikdy mi to nedelaloproblem, az ted na symbianu (jo jo, vim, ze to neni CE:-), kde naopak nesmim vypnout nic, co chci, aby bylo rychle, nebo nez to nabehne, tak porodim dvojcata :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Mno nezpomalý a vypne nějaký proces, podle mě zcela náhodně.
    Nahodne urcite ne, nekde jsem cetl presny popis rozhodovani...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Také mě to postihlo (žádné jméno, jen číslo) a ujišťuji vás, že kontaktů nemám moc (100) a procesy jsem odboural dle PavlaR, takže jich mám jen minimum. Ach jo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Podivna SMS/MMS z cisla 97704
    Od pdq v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-02-2009, 22:41
  2. Zobrazeni vlastniho cisla.
    Od Valheru_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-05-2007, 08:58
  3. cisla popisne v mapach
    Od iq18 v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-02-2007, 00:21
  4. vkladani tel. cisla do SMS z kontaktu
    Od rewer_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-06-2005, 17:31