Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: FSC N560 - zadny zvuk

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    Nainstaloval jsem si TCPMP. Po otevreni MP3 nebo video filu se mi zobrazi hlaseni: Wave output: chyba zařízení. Je to HW nebo SW problem. Zvuk neslysim ani z reproduktoru, ani ze sluchatek.
    V nastaveni PDA - nastaveni vystupu zvuku je zaskrtnuto: automaticke. Pokud zaskrtnu neco jineho a okno zavru, tak po znovu otevreni okna je zaskrtnuto: automaticke. To same v nastaveni PDA - zvuky je na karte sluchatka - jezdec na minimu. Pokud ho posuno dal doprava, tak po znovu zapnuti je zase vracen doleva.

    Nevim kde hledat problem - dekuji moc za pripadne rady.

    Aucoin
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A instaloval jsi urcite predtim TomToma, ze...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    ANO,

    instaloval jsem TOMTOMa - znas tedy lecivo ?

    Predem moc dekuji.
    Aucoin
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jiste a znam ho nejen ja.
    Znaji ho zdejsi fora venovana jak TomTomovi, tak mnoha konkretnim strojkum.

    Lecive pusobi, kdyz z adresare Windows v PDA smazes tyto fajly:

    BtCorelf.dll
    BtSdkCE30.dll
    ttn6bt2003.dll

    a provedes softreset.

    P.S. priste prosim hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    Ahoj,
    zminene 3 soubory jsem odstranil, provedl soft-reset a po zapnuti TCPMP stale Wave output: Chyba zarizeni

    Napada Te jeste neco ? Nemam treba tomtom odinstalovat ?


    Dekuju moc.
    Aucoin
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No, spise bych to videl na HR
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    preci musi existova nejake reseni. HR fakt nechci. Poradte prosim nekdo.

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To je pořád řečí, HR nechci.... atd. První dotaz jsi vznesl v 11:20 a teď je 15:30. Za tu dobu bys udělal nejméně 3 HR a pak vždy čistou instalaci všech softů. Tak co je rychlejší - HR nebo čekat zda někdo poradí a pak se někde dopíďovávat po problému? :? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    Tak panove,

    nakonec jsem se nastesti HR vyhnul. Procetl jsem cele forum TT6 a nasel potrebny navod na str. 15-16. Smazal stacilo nakonec pouze 2 soubory a bylo to. Zdenku HR jsem fakt 3 nemohl udelat, protoze jsem se rozhodl jit cestou cteni for a rad.

    Timto vsem dekuji.
    Aucoin
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Diamond - problém - uvolnění zadný kryt
    Od marty22_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-11-2008, 08:10
  2. Zvuk LOOX N560
    Od brap242 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-03-2008, 07:50
  3. TT6 hlaska - zadny platny signal GPS
    Od koci_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-01-2007, 18:17
  4. mda vario problem s themes (nemohu aktivovat zadny themko)
    Od ko_op_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-01-2007, 10:51
  5. Kde najit GPS pro iPAQ h1900? Zadny BT, zadny serial...
    Od Petr Foltýn v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 13-02-2005, 19:16