Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: MDA I s PPC2003 a WModem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    36

    Zdravím vespolek,
    nikde jsem se zatím nedočetl, že by čtyřkové ROM verze MDA I měli také WModem pro připojení PC nebo NTB k netu.
    Až včera. Na fóru XDA-developerů jsem si přečetl o tom, že 4.00.33 GER od německého T-mobilu tento WModem obsahuje. Na stránkách http://www.mathiaspohl.de/mda
    je soubor nk.zip a několik screenshotů. Má prosím někdo zkušenost s touto ROM verzí? Jak je to s českou lokalizací?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Ahoj.
    Snažim se problém se softmodemem vyřešit.
    Už jsem sehnal ten soubor wmodem.exe s té německé verze, ale potřebuji někoho, kdo mi pošle klíče z registrů. Už jsem o to v tomto fóru psal, ale žádám o pomoc znovu. Potřebuji všechny klíče, které mají něco společného s programem wmodem.exe.

    Upgradoval jsem na WM 2003 ( od Siemense )
    Radio 4.21
    snazim se o tom psat na
    www.korf.me.cz
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    63

    kazdopadne ti drzim palce :yes: nemam cas a zkusenosti abych ti pomohl
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    36

    zkus http://lumpistefan.dyndns.org/
    Zdravím vespolek.
    HRomek
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Zdravím
    Včera jsem zkusil tu německou ROM 4.00.33
    a WModem sice má ale nepodařilo se mi připojení,je pravda že jsem to zkoušel přez infrák a mám jen Wind 98 ale to by nemělo mít vliv,ad jsem kombinovals vlastnostma připojení ,bránama,komrimací,řízením toku...jak jsem chtěl tak to pořád hlásilo chybu při komunikaci s modemem 630 a 629 .
    nästavení jsem dělal přesně podle návodu k W98,má se nainstalovat standartní modem 33Kbit -připojit přez virtual infrák.....a s tímto modemem to ani nemrklo,pak jsem zkusil ovladač modemu od XDA developers(aspon myslím že je jejich XDA.inf) a s ním WModem nějak komunikoval jelikož blikali modře a zeleně okénka send a receive ale chybky to házelo pořád,možná by to chtělo ještě jiný ovladač ale ten nevím kde vzít nebo to zkusit přez kabel ikdyž v infráku problém nevidím přez ten mi funguje i ActivSync (ten jsem měl samozřejmě při pokusech vypnutý).

    David:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Ahoj.
    Přes infra mi to nešlo ani v PPC 2002 s ROMkou od XDA dev. Ale možná to bylo jen ovladačema.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Zdravím
    Zdeno:a prez seriovej kabel jsi to rozchodil??
    Napis mi co jsi vsechno zkousel...
    Myslis ze W98 by stim nakonec opravdu mohly chodit prez kabel?
    Jaky jsi použil modem -ten standartní 33Kbit nebo ten od XDA?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Upgrade na PPC2003
    Od hrtak_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-03-2004, 08:30
  2. a600 a PPC2003
    Od Gius_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-02-2004, 14:08
  3. Update MDA/XDA na PPC2003
    Od v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 20-08-2003, 12:36
  4. WOL & PPC2003
    Od jfn_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 15-08-2003, 10:19