Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Mapy.cz - kterým browserem se otevřou mapy?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    35

    Když chci najít cíl někde v nějaké díře, tak na Mapy.cz jsou souřadnice GPS.... jenže v terénu mám smůlu, nemohu na PDA načíst zamotnou mapu s najitým cílem, zkoušel jsem snad všechny browsery.... jede to někomu?

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    No jo, seznam.cz a jeho služby a weby (to už se tu mnohokrát diskutovalo). Ty nejdou zrovna nejlépe ani na PC, natož na chudákovi malém browseru v PDA. Když je špatně udělaný web, tak s tím ani sebelepší browser nic nenadělá. :no:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    35

    Hmm :-(

    Ale na Centru nebo Atlasu ty souřadnice nejsou vůbec :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Jo, mapy na seznam.cz jsou udělány tak perfektně, že je AdMuncher považuje za obtěžující reklamu a vůbec je nenačte... Musí se vypnout AdMuncher, vymazat cache a pak otevřít mapy : .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od Docent
    Jo, mapy na seznam.cz jsou udělány tak perfektně, že je AdMuncher považuje za obtěžující reklamu a vůbec je nenačte... Musí se vypnout AdMuncher, vymazat cache a pak otevřít mapy : .
    AdMuncher ale v PPC nemám....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    50

    Myslím si, že na Atlasu lze také zadávat GPS souřadnice.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    35

    ale já je nechci zadávat.. já je tam chci vyhledávat podle čísel popisných abych je pak moh nacpat do PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    V tom případě již zmíněné wap.mapy.cz musí plně dostačovat; najdu adresu přes vyhledávací políčko, pak kliknu na gps a je to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    Naprosty souhlas s Michalkem. Odzkouseno na TyTNovi a na IE
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 16:11
  2. Mapy
    Od DAIWA MEN v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-04-2007, 10:26
  3. Mapy SK a UA
    Od Sula_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-07-2006, 15:13