Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Outlook 2003 zůstává viset v paměti PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    Dobry den,
    mam problem s Outllookem 2003. Jakmile se po synchronizaci meho TyTNa a PC pokusim vypnout Outlook 2003, zustava viset v pameti PC (je zobrazena ikona dole v liste a po CTRL+ALT+DEL je videt v bezicich procesech, zabira cca 30 MB v pameti, coz je docela dost) . Pokud Outlook pustim bez toho, ze budu synchronizovat data s TyTNem, tak jej pote i bez problemu zavru. Nemate nekdo podobny problem? Chyba v nastaveni Outlooku to zrejme nebude, nebot by se nechoval v techto dvou situacich uplne odlisne. Jeste pro doplneni pouzivam Jeyo Mobile Extender, ActiveSync 4.2 a pro ukoncovani nebeziciho ActiveSyncu program Activsynctoggle.
    Dik za kazdou radu
    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jak to tak čtu tak vidím že mám naprosto stejný problém. Taky Outlook 2003 a Activesync 4.2 nic dalšího z toho co píšete nepoužívám. Bez spojení PDA a PC přes AS jde outlook v pohodě vypnout ale jakmile připojím PDA zůstane ikona v system trayi a nic:-( Takže problém musí být asi v konfliktu těchto dvou programů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    Jeste jedno zjisteni. Pokud je Outlook 2003 pusten pred spustenim Activesyncu a samotnou synchronizaci, lze jej pote korektne ukoncit. Pokud je vsak spusten az po provedene synchronizaci, zustava viset v pameti a je potreba ho natvrdo "killnout".:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Daniel Vitner
    zabira cca 30 MB v pameti, coz je docela dost
    ? Ty máš 386 nebo 486, že řešíš 30 MB paměti?
    Po synchronizaci myslíš že se právě nesynchronizuje nebo že je PDA odpojené?
    Ale jak koukám, tak sis už vlastně odpověděl sám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    Vidis, to me nenapadlo . To tam muzu nechat viset Outlook, pak treba dalsi 4 programy po 30 MB a vlastne to neresit.Opravdu rada hodna administratora.Hlavne, ze uz vim, kam se obratit s prosbou o radu nebo pomoc :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    no stěžuješ si na špatném hrobu
    Teď jsem to zkoušel Outlook vypnutej, připojim MDA nastartuje proces OUTLOOK.EXE a zabírá mi jen 25MB (héč), ale to není všecko a teď to teprv přijde .... po odpojení MDA od PC se zas proces OUTLOOK.EXE ukončí

    jen doplním že mám verzi AS 4.5beta
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    Vis ja si na nic nestezuju. Ja se jen ptam, jestli nema nekdo obdobnou zkusenost nebo radu jak pomoc. Ale reakce administratora ze 30 MB co to je at to neresim.....bez komentare. Jinak verze Activsyncu na to vliv nema. Pouzivam stejnou a zkousel sem i 4.2. Jen doplnim, ze synchrnizuji pres Bluetooth.

    Edit:Zpusob,ktery popisujes mi funguje take. Zkus pripojit MDA, nech probehnout synchronizaci a pak pust Outlook 2003. Jakmile pristroj odpojim a pote chci Outlook zavrit zustava v pameti a nejde vypnout (pouze pres CTRL+ALT+DEL a ukoncit proces).....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Dej si update - ActiveSync 4.5 + vsechny zaplaty na Office.

    Mam asi 3 roky NTB bez reinstalace a 100GB plnej disk a adresar Windows asi 10GB, dela mi to psi kusy, ale tohoto jsem si nevsiml, mozna proto, ze Outlook mam porad zapnuty. Pravda, obcas mi vytuhne, ale to jsem prikladal neporadku a mnozstvi pluginu v nem integrovanych (ISQ, Skype a asi 15 dalsich) :-)

    Dej vedet, jestli to prestalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    Mam Activesync 4.5 BETA a vsechny zaplaty Office :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele jkubovic
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    45

    Mne robil Outlook 2003 to iste, pomohlo zrusit profil a znovu ho vytvorit. Nezabudni najprv odzalohovat kontakty, kalendar a vsetku postu. Ja som zalohovat nemusel, mam to vsetko na Exchange serveri a v PST.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    Diky za radu, tak az bude cas odzkousim to a dam vedet
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Citace Původně odesláno od Daniel Vitner
    ......
    Edit:Zpusob,ktery popisujes mi funguje take. Zkus pripojit MDA, nech probehnout synchronizaci a pak pust Outlook 2003. Jakmile pristroj odpojim a pote chci Outlook zavrit zustava v pameti a nejde vypnout (pouze pres CTRL+ALT+DEL a ukoncit proces).....
    tak jsem opět vyzkoušel a opět 100% úspěšnost a to že se proces správně ukončí

    pomalu bych začal hledat problém mezi kávesnicí a židlí, ale určitě by to chtělo zkušenosti i odjiných uživatelů

    a teď mě napadlo, nepoužíváš např. Jeyo Mobile Extender?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Elsofte,
    Citace Původně odesláno od Daniel Vitner v prvním příspěvku
    ...Jeste pro doplneni pouzivam Jeyo Mobile Extender...
    Ale abych se přidal. Já, pokud zasunu do cihly sync kabel, tak se na PC automaticky spustí AS a začne synchronizovat. A přitom, aniž by byl stolní outlook spuštěn, provede se stažení nové pošty ze serveru do outlooku. To poznám tak, že mi ze systémové lišty vyskakuje upozornění na novou poštu. Taky se provede i jejich sync do PPC. Takže je jasné, že AS musí spouštět nějaký proces spojený s outlookem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    no že jsem si to nedal do souvislosti hned ops:
    to Daniel: zkus ho odinstalovat a uvidíš. S ním jsem měla také občas problémy
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    to ElSoft: Uz asi tri uzivatele zde psali, ze maji nebo meli podobny problem. Jeden moderator mi poradi at na to kaslu (co to je 30 MB v pameti), Ty mi poradis at zacnu hledat problem mezi kalvesnici a zidli......opravdu panove jeden lepsi nez druhej. Mimochodem ten Jeyo Mobile Extender jsi mi v jine casti diskuse poradil Ty sam.
    Jinak dekuji vsem prispevatelum,kteri se mi snazi konstruktivne poradit. Vyzkousim zde vsechny vyse popsane rady a jakmile zjistim neco noveho, tak dam vedet .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Synchronizace s MS Outlook 2003
    Od Glass v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 07:43
  2. Outlook 2003 s PDA
    Od Gurun_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-05-2006, 10:15
  3. SMS a outlook 2003+zamrzání
    Od Vladislav Brokeš v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-09-2005, 09:23
  4. problém se synchronizací Outlook 2003 a ppc
    Od rmasek v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 27-07-2005, 08:35