Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Číslování map

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Pokud jsem dlouhodobým pozorováním zjistil, tak číslo mapy pro TT má vždy formát xxx.yyyy. Kde xxx je v podstatě aktuálnost mapového podkladu. Tedy čím vyšší, tím novější. Poslední pro Evropu je tuším 660. A yyyy je v podstatě kompatibilita s přístroji. Tak např. mapu 660.1223 lze otevřít pod TT5. Ale 660.1219, 660.1212 už ne. Tedy stejné mapové podklady, ale pro jiný software (např. pro TTone apod).
    Souhlasíte, nebo je to jinak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Nemyslim, ze 660.1211 1212 1219 1223 jsou, co se tyka map. podkladu, stejne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Svou roli zde hraji krome aktualnosti mapovych podkladu i POI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    trebas to nekomu pomuze, tabulka kompatibility map a verzi TT: http://www.pocketgpsworld.com/tomtom-map-versions.php#

    jak moc je pravdiva, to ovsem netusim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Ted jsem TT nejaky cas nepouzival a az vcera jsem si pri hrani vsiml, ze u 660.1223 chybi (asi kvuli kompatibilite s TT5) i pod TT6 oproti vetsi mape 660.1212 Central Europe ty zvyraznene mosty
    (ktere se mi na rozdil od asi animaci zpomalujiciho "zamlzeneho obzoru" opravdu libi) :-(

    Mel jsem za to, ze 1223 je asi novejsi nez 1212 a pokud nejedu do Nemecka, tak je tam hlavne rychlejsi vyhledavani nazvu a prekreslovani pri prohlizeni mapy, tak jsem myslel, ze je tedy pro CR mensi, "rychlejsi" a novejsi, ale jak jsem se dival,
    tak treba konec dalnice pred Hradcem Kralove je u 1223 jeste jako "nedokoncene cesty", zatimco u 1212 (kterou jsem mel za starsi) je to uz dokoncene :-(.

    Ktera mapa je tedy prosim pro TT6 opravdu nejnovejsi (pokud mozno i co nejmensi) a aby na ni byly videt ty "mosty" ? Dik ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    V současné době Ti oba požadavky splní v660.1212.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od kubisz
    trebas to nekomu pomuze, tabulka kompatibility map a verzi TT: http://www.pocketgpsworld.com/tomtom-map-versions.php#

    jak moc je pravdiva, to ovsem netusim...
    proc tam neni 1223 ? Neni to zastarala tabulka? ps: TT jeste nemam.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Citace Původně odesláno od libor_m
    V současné době Ti oba požadavky splní v660.1212.
    Kolik místa zabírá tato verze? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    ta 1223 je myslim nejaka neoficialni mapa, proto neni nikde uvedena...blize ve foru o TT 6.0...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Active sync a číslování připojení
    Od belkov v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-09-2006, 06:50